úterý 30. dubna 2019

Panty pro bezfalcové dveře

Dveřní panty Dveřní závěsy pro bezfalcové dveře. Pro bezfalcové dveře jsou potřeba odlišné druhy dveřních pantů než ty na které jsme v našich. Závěsy D-Sign 3D jsou určené pro moderní bezpolodrážkové interiérové dveře.


V bezfalcovém provedení pro Vás vyrobíme většinu našich modelů dveří. Pro uchycení dveří lze využít buď vnější (lomené) panty , nebo o něco. Panty , Dveřní závěsy 5. Pravolevý, bezúdržbová ložiska, třídimenzionální. S velikou přesností osadíme zárubeň dle standartního návodu na montáž.


Dveře s bezfalcovými panty ZDARMA. Designové bezfalcové dveře si získávají stále větší přízeň zákazníků. Váš prohlížeč má vypnutý JavaScript. Stále najdete vše podstatné, ale pro lepší funkci doporučujeme JavaScript zapnout.


Kované panty a doplňky. Skryté dveřní panty S- dveřní závěs pro falcové i bezfalcové dveře. Existují dvě varianty závěsů a to viditelné a nebo stále oblíbenější panty skryté. Nové varianty skrytých závěsů TECTUS jsou v so. Společně s dodávkou pantů můžeme bezplatně zapůjčit frézovací rám a šablony, se kterými je výroba dveří se skrytými panty velmi snadná a realizovat ji lze již se základním vybavením truhlářské dílny.


Moderní bezfalcové panty Moderní bezfalcové dveře se vyznačují hladkou linií dveří a zárubně, kde nic nevyčnívá a nic nenarušuje dveřní křídlo, ani panty. Ty jsou skryté uvnitř zárubně a umí se otevřít o 1stupňů. Potřebujete náhradní panty pro vaše plastové dveře ? Kontaktujte naše obchodní oddělení. Rádi poradíme s výběrem. Díky svému jedinečnému bezfalcovému řešení umožňují bezpočet netradičních designových variant.


Autor: Archiv ireceptar. K výběru bezfalcových dveří patří také volba správného typu pantu , speciální dveřní kliky ze zapuštěnými rozetami nebo upravených zámků. Pro našeho klienta jsme vyráběli dveře s výškou 255cm.


Osazeny byly čtyři panty. Při servisní prohlídce, kterou poskytujeme zdarma po roce užívání, byly dveře se zárubní tak, jak když jsme je namontovali (souměrné spáry mezi křídlem a zárubní), popřípadě stačilo lehce doštelovat. Funkčnost byla naprosto bezproblémová. Velkoobchodní Nabídka pro výrobu, řemesla a obchod - pouze pro firmy Těsnící prvky oken, dveří, vrat, spár a posuvných aplikací, samolepící těsnění a materiály, systém illbruck i fólie, stavební chemie, sponkovačky, kotevní technika, kování. Dokonale zapadne do každého interiéru.


Zásadní výhoda proti klasickým dveřím s polodrážkou je estetický vzhled. Pokud bezfalcové dveře v dřevěném dekoru, ještě v lepším případě s povrchovou úpravou skutečné dýhy, zkombinujete s moderním dřevěným obložením stěn, získáte dokonalou kombinaci pro skutečné designové fajnšmekry. Bezfalcové dveře - to znamená dveře , kde je křídlo slícované se zárubní. Pokud se rozhodnete pro bezfalcové dveře , máte na výběr mezi dvěma panty , a to viditelnými nebo neviditelnými, jinak také lomenými.


Tyto panty se namontují na vnitřní hranu dveřního křídla a do vnitřního prostoru zárubně. Nazývají se bezfalcové nebo bezpolodrážkové. Dodávají se vždy v kompletu s bezfalcovou obložkovou zárubní, protože je nelze osadit do běžné falcové zárubně. U bezfalcových dveří máte na výběr mezi neviditelnými anebo viditelnými – lomenými panty.


Obvyklejší jsou panty úplně neviditelné, které se montují na vnitřní hranu dveřního křídla. Navštivte největší SAPELI POINT v České republice a prohlédněte si přes 1vzorových dveří. Dveřní 3D pánty seřiditelné pro bezfalcové dveře (= dveře , které plně splývají se zárubní a nijak ji nepřesahují). Nosnost 80kg (panty ), úhel.


Zajímavou kombinaci tvoří bezfalcové dveře s obložkovou zárubní Vertikal, kdy jsou svislé díly zárubně spojeny s vodorovným nadpražím na tupo (pod úhlem 90°). Vhodným doplňkem bezfalcového kompletu je magnetický zámek , díky kterému je manipulace s dveřmi velmi snadná a jejich chod tichý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky