úterý 30. dubna 2019

Dřevěné obložky na kovové zárubně

Postup pro snadnou montáž OKZ SAPELI (obložkových zárubní). Jak jsme už uvedli, můžete do obložky kovové zárubně použít i staré dveře… jde jen o to, aby se dveřní komplet líbil. Kovová zárubeň vodí zvuk! Velkou výhodou nové dřevěné obložky je fakt, že nedokáže na rozdíl od kovu převádět hluk z místnosti do místnosti a díky tomu v podstatě napomůže k jeho útlumu.


Použité bazarové kovové, ocelové, plechové zárubně dveří, dřevěné obložky, futra, veřeje dveří na. Naše zárubně jsou vyrobeny z jakostních MDF desek potažených odolnými typy povrchů, připomínajících strukturu dřeva. Firma SEPOS patří v České republice mezi nejvýznamnější prodejce a dodavatele interiérových dveří, vchodových dveří, zárubní, kování a doplňků.


Obklad kovové zárubně neboli OKZ vyrábíme stejným způsobem jako klasické obložkové zárubně do nového stavebního otvoru. Nepoužíváme žádné dodatečné kovové nebo plastové profily na vytvoření konstrukce zárubně , jako tomu je u konkurenčních výrobců. Zárubně vyrábíme tak, aby byla překryta kompletně celá kovová zárubeň. Z hlediska estetického je na výběr několik typů obložkových zárubní: klasické polodrážkové, které vystupují z roviny zdi nebo bezfalcové provedení, které v kompletu s bezfalcovými dveřmi tvoří jednu rovinu.


Zárubně jsou vyrobeny z prvotřídního materiálu a zaručují vysokou odolnost a snadnou údržbu. Tento typ obložkové zárubně se do průchozího otvoru usazuje kolem původní kovové zárubně a umožní tak renovaci zárubní bez hrubých bouracích a stavebních prací. OKZ se vyrábí přímo na míru danému stavebnímu otvoru a je vhodný pro různé.


Cena OKZ se řeší individuálně (dle typu kovové zárubně , způsobu jejího zazdění a potřebné šířky krycí obložky ). Vzhledem k tomu, že existuje několik různých typů starých ocelových zárubní, je vždy nejlepší nejdříve možnost obložení konzultovat s naším technikem (konzultace zakázky v místě realizace je bezplatná). Na jednostranné obložení kovové zárubně budeme. Budu měnit dveře a chci současně vyměnit kovové zárubně za dřevěné obložky. Na podlaze mám parkety, které bych nerad poničil, při demontáži starých zárubní.


Neznáte nějaký fígl, jak kovové zárubně vyndat aniž bych poničil podlahu. Při každé renovaci jsou věci, na které se často zapomíná. Ve velkém množství případů to pak jsou zárubně dveří. Zrekonstruujete či pořídíte nové dveře, ale n. Dřevěné rámové zárubně se hodí především do průchozích prostor, tzv. Staré kovové zárubně u původních dveří se nám nelíbí.


Vidina bourání, nepořádku a prachu nás ale děsit nemusí. Díky obkladu kovových zárubní (OKZ) vše proběhne čistě, rychle a bez bourání. Při volbě obložkové zárubni je třeba věnovat pozornost rozměru a materiálu, z něhož je vyrobena. Je též důležité vzít v úvahu specifiku interiéru, protože dveře jsou jedním z nejdůležitějších prvků, které mohou zásadně přeměnit vzhled místnosti.


Představte si zcela běžné kovové zárubně (lidově futra) natřené na takový ten obecně nepříliš oblíbený odstín hnědé barvy. V základní nabídce jsou obsaženy jednorámové ocelové zárubně (též kovové zárubně ) v základních typových řadách, které jsou zpravidla prodávány prostřednictvím obchodního řetězce (stavebniny, specializované prodejny stavebních materiálů apod.), tj. Obložkové zárubně se skládá ze. OKZ je snadný, rychlý a tichý způsob, jak dát svému domovu moderní vzhled bez náročnější přestavby. OKZ lze použít na dveře otočné, posuvné, i. Pokud počítáte s obložkami dveří při náročnější rekonstrukci interiéru, je dobré nechat obložky až na konec, tedy až po zhotovení omítek, malby, obkladů, položení podlahové krytiny, a to včetně plovoucích podlah a koberců.


Nejdůležitějším krokem je přesné zaměření. Mohou zajistit plnou funkci protipožárních a bezpečnostních dveří. Dřevěné obložky pro kovové zárubně lze objednat v mnoha odstínech a barvách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky