úterý 28. května 2019

Brýlová skla cena

Progresivní čočky Varilux ( brýlová skla ), které vám opět zajistí přirozené vidění na všechny vzdálenosti, jsou tím správným řešením pro vás. Objednejte se k očnímu lékaři nebo optometristovi na vyšetření zraku a zeptejte se svého optika na Varilux. Chceme být vůči Vám fér a máme férové ceny – i za brýlová skla.


Navštivte proto nejbližší prodejnu a pře. Kolik stojí cylindrická skla do brýlí?

Asférické provedení brýlových čoček ( asférická brýlová skla ) Asférické provedení brýlových čoček zlepšuje optické vlastnosti čočky, zvyšuje kvalitu vidění, redukuje deformaci obrazu na jeho okraji, omezuje efekt nepřirozeného zvětšení očí u čoček plusových dioptrií, respektive zmenšení u minusových čoček. ANTIREFLEX proti odleskům Jde o povrchovou úpravu, která snižuje odlesky od skel a tím i námahu očí. SKLENĚNÉ neboli minerální brýlové čočky jsou vyrobeny z nejstaršího a nejlevnějšího používaného materiálu - ze skla. Díky vynikající odolnosti vůči oděru zůstavají stále velmi oblíbené a žádané.


Pomůžeme vám vybrat brýlová skla podle tvaru,. ZEISS Single Vision LotuTec UV základní tvrzení, antireflex,. Plastové brýlové čočky Transitions jsou charakteristické svým zbarvováním, jsou to chytré brýlové čočky, které vnímají množství světla a podle.

Poskytnou vám tak ochranu proti UV záření, odleskům, prachu, kapkám vody, škrábancům, otiskům i měnícím se světelným podmínkám, a to po celý den. Všechny ostatní výkony se řídí standardním ceníkem a platnými všeobecnými podmínkami Očního Studia Aleše Žejdla (např. cena zábrusu do vlastní obruby). Na brýlová skla v této akci nelze uplatnit věrnostní ani jiné slevy. Nová brýlová skla za super cenu!


Akce se vztahuje pouze na čočky ( skla ) ve dvou variantách. V rekordním čase se přizpůsobují jakýmkoli světelným podmínkám. Maja Bohemia základní brýlová čočka - pouze k brýlím plastová odlehčená brýlová čočka v základním provedení (2ks resp pár) vhodná pro nižší korekce. Speciální tip pro vás: vyzkoušejte brýlová skla z materiálu Airwear. Brýle jsou pak téměř nerozbitné a vy se nemusíte bát o bezpečnost vašich očí při jakémkoli dobrodružství.


Budtě připraveni na léto. Samozabarvovací brýlová skla , velký výběr slunečních brýlí. Nabízíme široký výběr kvalitních slunečních brýlí.


Multifokální brýlová skla Varilux. Je vám už nad let, a přestože jste stále mladí a plní sil, vaše oči už začínají zlobit? Toto se však netýká příspěvku (spoluúčasti) na brýlová skla , obruby a čočky.


Všechny zdravotní pojišťovny nabízejí příspěvek ve stejné výši.

Pokud tedy chcete využít možnosti spoluúčasti zdravotní pojišťovny na úhradě brýlových skel i obroučků, není nutné si pojišťovnu vybírat dle tohoto kritéria. Tato nabídka zahrnuje brýlová skla , která můžete objednat online. V případě, že máte nadrozsahové dioptrie, či máte zájem o úpravy, které nejsou v ceníku uvedeny, zavolejte nám na tel. Využijte naší akce, jak výhodně nakoupit ztenčená i multifokální brýlová skla o levněji.


Brýlová skla (cena za ks) Minerální sklo 9- Kč Minerální sklo ztenčené. Bifokální skla , která jsou rozdělená na dvě poloviny horizontální čarou, jsou minulostí. Nejznámější je antireflexní vrstva. V létě jsou hodně oblíbené barevné a zrcadlové vrstvy.


A pro práci na počítači oceníte Blue Filtr proti modrému záření. Vrstvy se neustále zdokonalují a proto jsme pro vás připravili přehled těch známých i neznámých. Pak už vás zřejmě dostihla presbyopie, tedy přirozené stárnutí očí, které čeká každého z nás.


Lákavá nízká cena progresivních skel většinou skrývá variantu, která vám neposkytne ostré vidění na všechny vzdálenosti. Obraťte se na nás, zhotovíme vám jednoohniskové i progresivní brýlové čočky EyeDrive přímo na míru vašim potřebám. Když si na multifokální skla nezvyknete, vyměníme Vám je za skla bifokální nebo za dva páry skel na vzdálenost (dálky a čtení zvlášť).


Cena multifokálu se začína od 9Kč za čočku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky