středa 29. května 2019

Okapy pozink ceník

Pozinkované okapy a příslušenství. Rozvinutá šíře plechu 2mm = průměr žlabu 1mm. Vítejte v internetovém obchodě e- okapy. Obchod je již let zaměřen na široký výběr kovových a plastových okapových systémů s příslušenstvím v několika rozměrech a barevných provedeních, ze kterých si zcela jistě vyberete.


Navíc okapy za trvale nejnižší ceny.

Odolnost,bezúdržbovost a také cenová dostupnost ho řadí mezi velmi žádaný. Kompletní výrobní prograokapy , okapový systém výrobce KJG a. Sortiment - okapy : žlaby, svody, čílka, háky, kolena, kotlíky. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Uvedené ceny jsou bez DPH ( případně ). V případě větších či opakovaných zakázek možnost výrazných slev.


Vypracujeme vám cenovou nabídku na.

Okapy a příslušenství vyrobené z pozinkovaného plechu. Dodáváme okapy a celé okapové systémy v mnoha provedeních a rozměrech. V poslední době jsou stále oblíbenější okapy z barveného pozinkovaného plechu a barveného hliníkového plechu. Existuje celá škála barev, předem si můžete vybrat vhodnou barvu z nabídky v přiloženém vzorníku.


Okapy z barveného pozinku jsou v posledních letech na velkém vzestupu. Okapové systémy – žlaby, svody, okapy. V nabídce můžete narazit na klasické měděné okapy , dále na pozinkované, plastové, titanzinkové, hliníkové okapy , barvené pozinkované žlaby a svody. Klempířské konstrukce z materiálu pozink jsou vhodné pro jakékoli druhy objektů a slouží pro odvod vody.


Okapy z lakovaného pozinku jsou bezúdržbové a zaručují dlouhou životnost. Základem okapových systémů vyráběných z pozinkovaného plechu je kvalitní ocel na kterou je galvanicky nanášena vrstva zinku, sloužící k ochraně oceli pře korozí. V praxi jde o nejprodávanější materiál vzhledem k jeho nejvýhodnější ceně. Okapy střešní půlkulatý pozink plech - kontinuálně tvořený za studena. Díky své hloubce a správnému.


Jedná se o nejrozšířenější materiál zvláště pro svou velmi nízkou cenu. Okapy , pro ploché i šikmé střechy, okapové systémy z plastu i kovu.

Kvalitní okapy pro rodinné domy či dřevostavby, různé průměry i barvy. Tato vrstva se musí postupem času obnovovat. Titanzinek, měď – tyto typy materiálu již patří do vyšší cenové relace než pozink. Hranatý okapový systém, ceník bez DPH. V nabídce klasické pozinkované okapy , měděné a titanzinkové okapy , plastové okapy , barevné okapové systémy a prvky s povrchovou úpravou.


Okapy , okapové systémy - okapové žlaby a svody existují v několika možných materiálových provedeních. RAL, hliník lak RAL, titanzinek, měď, nerez. Aktuální ceník klempířských prvků pouze na vyžádání – obraťte se na naši. Hranaté okapy od výrobce, doprava celá ČR a SR. V oboru výroby a dodávek hranatých žlabů, svodů, okapů máme dlouholeté zkušenosti.


Používáme všechny dostupné materiály a různobarevně lakovaný pozink a hliník dle RAL, vyrábíme ve vysoké kvalitě , kterou si hlídáme a prosazujeme, to vše za přiměřené ceny. Střešní odvodňovací systém z pozinkované oceli je odolný proti nepříznivým povětrnostním podmínkám. Lehká střešní krytina s profilem imitace pálených tašek. Okapy SATJAM Niagara jsou jiné než všechny ostatní!


Objednejte si pozinkované okapy pro dokonalý odvod vody. CENÍK OKAPOVÝCH SYSTÉMŮ. Je nesporné, že okapy jsou nepostradatelným doplňkem střechy. Pokud si chcete nechat poradit s výběrem okapů , můžete si vybrat z naší nabídky okapových systémů a následně nás kontaktovat.


Okapy potřebujeme nejen na pergolu, ale i na garáž, zahradní domek nebo celý dům. Výhodou je, že plastové okapy jsou lehké, není je třeba natírat. Lakované systémy dodáme např.


Na těchto stránkách Vám představujeme okapy , plechy a střešní krytiny rakouského výrobce PREFA Aluminiumprodukte GmbH. Tyto produkty mají společné jmenovatele - kvalitu , dlouhou životnost a vysoké užitkové vlastnosti (více v sekci Proč produkty Prefa ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky