pondělí 27. května 2019

Grafický beton

Grafický beton (Graphic Concrete) Nejnovější technologie v oblasti pohledových betonů. Umožňuje obtisknout do betonu libovolný obrázek, fotografii či grafický motiv. Media in category Graphic concrete The following files are in this category, out of total. Nejde o novinku, ale o málo známé použití betonu, které v Česku není vůbec běžné. Vyrábíme, dopravujeme a montujeme betonové fasádní prvky.


Grafický“ beton je alternativou betonového povrchu nabízejícího nový vzhled a široké možnosti užití beto­nu na fasádách budov. Má kvalitní konstrukční vlastnosti, dá se s ním výborně pracovat, různé ho přetvářet a obnovovat. Mezi hlavní představitele navrhářů vzorů pro garfický beton patří Samauli Naamanka , který pracuje pro finskou firmu Graphic Concrete.


Autorem patentované technologie výroby grafického betonu s využitím speciálního filmu je finský interiérový architekt Samuli Naamanka. Zrealizujte vaši vysněnou terasu, chodník, parkoviště, okolí bazénu, plot, … S grafickým návrhem od nás uděláte první krok. Book a Hotel near Bauhaus Museum Weimar. Save up to on your reservation.


Easy and Secure Online Booking. Read Real Reviews and Book Now! New deals listed every day! Easy, fast and secure booking! Your booking instantly confirmed!


Cílem při vývoji této technologie bylo přinést skutečný prefabrikovaný produkt pro velkoformátové grafické vyjádření kreativity autora. Nyní vám představujeme průsvitný a grafický beton. Průsvitný beton Průsvitný beton je unikátem na trhu.


The Fine Art Archivecollects, processes and makes available materials on contemporary art. Grafický betón je obľúbený nástroj architektov na nevšedné dizajnové stvárnenie komerčných aj súkromných budov. Technologie GRAFICKÝ BETON je založena na patentovaném vynálezu architekta a designera Samuli Naamanky, který se rozhodl aplikovat zpomalovač tuhnutí na speciální membránu se záměrem vytvořit individuální grafický vzor v povrchu betonu. Primární odolnost betonu versus sekundární ochrana.


Kalkulace dlažeb Kalkulace plotů Pro architekty Kladecí návrh ZDARMA Grafický návrh ZDARMA. Využijte moderní povrchové úpravy. Beton v požární situaci. Potřebujete pomoci s Vaším projektem? Při tomto slově se snad každému vybaví unylé, šedé, jednotvárné plochy, masa hmoty, levného stavebního prvku a jeho nevhodného použití.


Málokdo by asi řekl, že se mu beton líbí. Existuje ovšem i takové použití betonu, které je hned na první pohled odlišné od betonu, jaký běžně známe z praxe. B etón je rokmi overený spoľahlivý stavebný materiál. Má kvalitné konštrukčné vlastnosti, dá sa s ním výborne pracovať, rôzne ho pretvárať a obnovovať. Zaleží jen na Vašich přáních, estetickém cítění, životním stylu, vkusu, představách, účelu využití a finančních možnostech.


Dlažba je mrazuvzdorná a je tak možné ji použít do interiéru i exteriéru. Wacom provides interactive pen displays, pen tablets, and styluses to equip and inspire everyone make the world a more creative place. Finský designér, pan Samuli Naamanka, autor průmyslového vzoru „grafického betonu“ představil tento povrchový pohledový materiál a jeho možnosti.


Cílem této práce je popsat moderní metody finálních úprav architektonických betonů s rozdělením na povrchy vytvořené v čerstvém a zatvrdlém. Zde je báze aktuálních práce v kategorii Grafika. Zadejte svůj příkaz, a obdržíte přizpůsobené nabídky, poznáte ceny a porovnáte názory o firmách a. Pohledový beton z cementové stěrky jevlastně speciálně vyvinutý materiál pro tenkovrstvou povrchovou úpravu interiérů, věrně napodobující pohledový beton.


Lze aplikovat na téměř jakýkoli, i nerovný podklad – kámen, cihly, dřevotříska, panel, dřevo atd. Může být aplikován i na různě ohnutá místa jako jsou sloupy, oblouky, výklenky a niky. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek.


Pokud budete nadále prohlížet naše stránky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky