pátek 31. května 2019

Projekty typových domů

Nejžádanější české domy pod jednou střechou! Projekty domů nejen s hlavou a patou, ale i duší! Možnost individuálních úprav projektů. Snadné hledání vhodných projektů podle zadaných parametrů.


Katalog typových projektů rodinných domů.

V naší nabídce najedete typové projekty rodinných domů , bungalovů , ale i dřevostaveb. Ať už je vaše představa ideálního domu jakákoliv, veliký výběr typových domů vám umožní vybrat ten pravý právě pro vás. Z hlediska energetického standardu je možné u některých typových rodinných domů volit až ze tří různých kategorií projektů. Základní jsou kategorie energeticky úsporných a nízkoegetických rodinných domů.


Tyto projekty padnou do oka lidem, kteří hledají kvalitní projekt domu s jednoduchou rychlou stavbou a finanční nenáročností. Prohlédněte si naše originální řešení jak bydlet v rodinném domě, a vyberte si svůj nový domov. Obraťte sa na našeho partnera Prodom, který nabízí více než 8rodinných domů pro slovensk.


Chcete si prohlédnout typové rodinné domy v tištěné podobě?

Nejširší nabídka typových projektů: rodinné domy, bungalovy, pasivní domy, nízkoenergetické domy, moderní domy, tradiční domy. Typové projekty rodinných domů jsou výborným řešením pro ty zákazníky, kteří. Garantujeme kvalitu i cenu. Atypické projekty jsou vhodné pro zákazníky, kteří si nevyberou z nabídky typových projektů bungalovů. Tyto atypické projekty domů na míru vytváříme pro zákazníky, kteří mají dobrou představivost a svoji jasnou vizi bydlení, dále pro zákazníky s atypickým pozemkem nebo specifickými požadavky.


Za více než dvanáct let práce, jsme si díky spolupráci s klienty, dokázali vytvořit zralý a nadčasový názor na architekturu rodinných domů. Naše architektura je souborem projektů typových a projektů individuálních. Typové domy a projekty , on-line katalog rodinných domů s možností vyhledávání a prohlížení s půdorysy a plány včetně jejich fotografie. Typové a individuální projekty moderních zděných nízkoenergetických domů EUROVILA.


Moderní zděné nízkoenergetické domy. Po dohodě s investorem provádíme také změny typových projektů. Jakožto G SERVIS partner se řadíme k největším dodavatelům typových projektů rodinných domů. Další možností je individuální projekt dle Vašeho přání.


Každý z typových projektů je k dispozici ve verzi nízko-energetického nebo inteligentního domu. Mladá Boleslav, nabídka typových projektů rodinných domů za nejlepší ceny. Plánujete stavbu domu a chcete si co nejvíce prací vytvořit svépomocí?

Kvalitní projekt včetně osazení do. Vybrali jsme typových rodinných domů které jsou díky svému provedení. V sekci našich webových stránek - katalog rodinných domů můžete nalézt nabídky typových domů. Srovnávač typových projektů. Spusta našich klientů využívá právě tyto projekty rodinných domů.


Typový projekt je vhodný pro všechny, kdo při výběru toho, jak by jejich budoucí stavba měla vypadat, nechtějí strávit příliš času, ale přitom požadují moderní, funkční a dobře promyšlené bydlení. Navrhli jsme pro Vás řadu typových projektů rodinných domů, sestavených z konceptů, které jsme vytvořili na základě získaných zkušenosti s klienty a jejich požadavků. Změny a úpravy typových projektů rodinných domů. Jako potenciální stavebník si. Zpracujeme Vám individuální projekt RD a nebo si můžete vybrat ze široké nabídky typových domů.


Vše zařídíme pro stavby nové, ale i pro změny a úpravy stávajících staveb (rekonstrukce, vesta vby, nástavby, přístavby, projekty sanací, projekty k demolici R aj.), případně příslušenství - garáže, oplocení, aj. Dodáme vám kompletní projektovou dokumentaci, a to do 4-týdnů. Vyberte si některý z našich typových projektů.


PROJEKTY PRO RODINNÉ DOMY. Našemu zákazníkovi nabízíme několik možností. Můžete si vybrat z nabídky našich typových projektů domů nebo Vám.


Jejich krása však neomezuje funkčnost. Máme své unikátní projekty typových domů navržené architekty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky