čtvrtek 30. května 2019

Olejová lazura na dřevo

PROFI OLEJOVÁ LAZURA je určena k penetračním jednovrstvým lazurovacím nátěrům dřeva, dřevovláknitých desek a podobných porézních materiálů na bázi dřeva, pro exteriérové i interiérové použití. Penetrace a lazura sjednocená v jednom nátěru – inovativní dlouhodobá ochrana dřeva na bázi oleje! Odpuzuje vodu a je mimořádně účinná proti povětrnostním vlivům a UV záření, zároveň působí jako prevence proti plísním, houbou a řasou.


Nátěr je trvale elastický a paropropustný. Zvláště se doporučuje na dřevěné fasády, přístřešky pro auta, balkóny, ploty, pohledové zábrany atd.

Pigmentovaná lazura na dřevo spolehlivě ochrání sruby, roubenky a zahradní stavby před vlivy počasí včetně UV záření. Vyberte si z mnoha odstínů. OLEJOVÁ TENKOVRSTVÁ LAZURA NA DŘEVO - velmi kvalitní rozpouštědlová olejová lazura ,,nové generace,, pro ochranné a dekorativní nátěry dřevěných povrchů. Lazura je vhodná k novým a obnovovacím nátěrům dřevěných stavebních dílů nebo konstrukcí např. Aplikace lazury na dřevo.


Výběr lazurovacího laku je jen prvním krokem k proměně vašeho plotu, pergoly nebo nábytku. Při samotné aplikaci lazury na dřevo byste měli dodržovat tyto zásady.

Jen tak docílíte skvělého výsledku a poskytnete dřevu žádoucí ochranu. Ochranná lazura na dřevo je penetrace a lazura v jednom nátěru. Lazura odpuzuje vodu a je mimořádně odolná vůči povětrnostním vlivům a UV záření! Lazura na dřevo Osmo představuje penetraci a lazuru v jednom nátěru.


Venkovní lazury na dřevo OSMO odpuzují vodu a jsou mimořádně odolné vůči povětrnostním vlivům a UV záření. Díky tomu, že jsou Osmo lazury založeny na bázi olejů, je jejich povrch velmi prodyšný s otevřenými póry. PROFI OLEJOVÁ LAZURA má vlastnosti přírodních olejů (hluboká penetrace do dřeva a tím jeho vysoká ochrana) při zachování přirozené struktury a kresby dřeva (nevytváří žádnou lakovou vrstvu na dřevě). Paropropustnost nátěru ( dřevo bez omezení „dýchá“ – případná zbytková vlhkost se odpaří). Produkt odpouzuje vodu a je mimořádně odolnů vůči povětrnostním.


Olejové lazury - Katalog. Proto si konkrétní odstín můžeme vybrat na vzorkovnici, která obsahuje různé barevné odstíny nejčastěji používaných dřevin naší zeměpisné polohy. Impregnační olejová lazura ADLER Pullex 3inodstín Kiefer. Kč cena od 32Kč Skladem Zvolit variantu Univerzální lazura na dřevo ADLER Pullex plus ods.


Osmo OCHRANNÁ OLEJOVÁ LAZURA , Barvy na dřevo. Luxol Dekor je krycí olejová lazura na vodní bázi pro dekorativní nátěry na dřevo s ochranou proti povětrnostním vlivům a UV záření.

V tomto článku se zaměříme na to, co je to lazura , jaké jsou její typy, jaké jsou její výhody a jak tento přípravek správně vybrat Lazura a rozdíl mezi klasickým lakem a lazurou Klasický lak obalí dřevo do neprodyšné vrstvy, ze které se nemá kudy odpařit vlhko ven. Hluboce PENETRUJÍCÍ lazura na bázi alkydových pryskyřic a lněného oleje. Ideální pro ošetřování plotů, pergol, altánů, okenic, můstků, zahradního nábytku a dřevěných. Osmo ochranná olejová lazúra je preventívne účinná proti modraniu a drevokazným hubám.


Transparentná, polomatná, k použitiu vonku Obzvlášť sa odporúča na drevené fasády, prístrešky pre autá, balkóny, ploty, pohľadové zábrany atď. Ochranná olejová lazura na dřevo chrání dřevo a zároveň neuzavírá póry a dřevo tak může dýchat a pracovat. Zároveň zanechává texturu dřeva a. Běžná cena: 4Kč Cena v e-shopu: 4Kč Vzorník.


PLUS UV penetrační lazura LR-je olejová tenkovrstvá lazura na dřevo v exteriéru, která je prodyšná a současně vodoodpudivá. Univerzální impregnační olejová lazura na dřevo na bázi rozpouštědla, bez obsahu aromátů a kobaltu s biocidními účinnými látkami na dřevo v exteriéru. Nátěr, stojany na dřevo Montáž, stojany na dřevo Další výrobky ze dřeva Také hledáte v naší nabídce. Lazury na dřevo pro zvýšení ochrany dřeva.


Zvyšuje ochranu dřeva proti napadení houbou, mechy a plísní, odolnost vůči povětrnostním vlivům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky