pátek 24. května 2019

Tkaná geotextilie

Geotextilie zastávají celou řadu důležitých funkcí. Technicky nejvýznamnější jsou funkce separační, ochranná, filtrační, výztužná a drenážní. Hlavním výrobním polymerem je 1 polypropylen (PP). Typické aplikace:- separační vrstva pod silnice, parkoviště, průmyslové stavby apod.


Mechanické vlastnosti geotextilií jsou ovlivněny technologií výroby a výrobními úpravami. Tyto vlastnosti je možné chápat jako určité předpoklady a. Tkaná textilie je utkána z kvalitních polypropylenových vláken s vysokou pevností a životností. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vše skladem, doprava po celé ČR. Free Delivery on Eligible Orders! Polypropylénová tkaná geotextília čiernej farby.


Spoľahlivá pre separáciu, filtráciu zemín u veľkých stavieb v dopravnom staviteľstve, ale aj v menšej rezidenčnej výstavbe. GEOTEXTILIE Přírodní protierozní geotextilie PLASTOVÉ PLETIVO. Domů Zboží AGROTEXTILIE Tkaná školkařská textilie (produktů) Tkaná školkařská textilie.


Naše kvalitní tkané školkařské textilie jsou vyráběné z čistého P. Na povrchu geotextilie se při průchodu vody postupně vytváří z částeček zeminy přirozený filtr. Tkaná struktura a konstantní velikost průliny zaručují, že se PK-TEX nezanáší ani po dlouhé době. SEPARACE, VYZTUŽENÍ, NÁSPY Tkané geotextilie se používají zejména pro vyztužení a stabilizaci silničního i železničního tělesa, strmých svahů, konstrukci opěrných zdí a mostních opěr. Standardní geotextilie Geomatex TST W je tkaná geotextilie černé barvy, která se používá pro stavební účely. Je vyrobena se syntetického polymeru polypropylenu (PP) moderní vpichovanou technologií.


Navíc je odolná proti mikroorganismům, hmyzu a zamezují růstu plísní. Kokosové válce využíváme ke zpevnění břehů, které jsou ohrožny erozí a pro nově vybudované nebo narušené svahy, kde hrozí splach zeminy. Tkaná geotextilie : Geomatex TST Nabízíme protierozní a splach zachytávající kokosové válce.


Propustná tkaná geotextilie pro mulčování, oddělení vrstev (např. v pískovištích), pro ochranu izolací, obvodových a jiných drenáží. Zabraňuje nerovnostem povrchu a vytlačování měkkého podkladu. Vysoká pevnost a životnost, brání prorůstání plevele, udržuje vlhkost a snižuje odpařování, ideální jako pochůzková.


Je charakteristická přenosem vysokých tahových sil při nízkém prodloužení. Zpevňuje základové vrstvy za účelem snížení spotřeby kamenného materiálu a prodloužení doby provozu. Netkané Tkané geotextilie , Hrydroizolační fólie, Nopové fólie , Protierozní mříže, drenážního potrubí. Geotextília je definovaná ako plošný, polymérový (teda syntetický) alebo prírodný materiál, ktorý môže byť tkaný, netkaný alebo pletený, používaný. Produkt obsahuje varianty.


Vysoká pevnost při nízkém prodloužení a výborné třecí vlastnosti na rozhraní zemina - geotextilie jsou základním předpokladem pro vyztužování. These products are made from PP woven fabric with UV treatment and the weaving construction that is designed to meet requested water flow rate and other requested. Kortex GTPP je tkaná geotextilie vyrobená z vysokopevnostního PP pásků nebo motouzů pro vyztužení, separaci a filtraci zemin.


Materiál je UV stabilní, odolný vůči chemikáliím, alkalickému prostředí, mikroorganismům a plísním. Tkaná agrotextília čierna sa používa ako separačná fólia mulčovacie charakteru na úpravu plôch v záhradách, parkoch, diaľničných stavbách, na. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Její využití je stejné, jako je tomu v případě netkané mulčovací textilie, nicméně oproti své kolegyni má větší pevnost a delší životnost. Tkaná mulčovací textilie je vhodná pro použití ve sklenících i pod širým nebem, pro velkopěstitele i drobné zahrádkáře. Základní barva je černá s vetkanými zelenými proužky po 15cm, tvořícími čtverce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky