pátek 24. května 2019

Levné dřevostavby chaty

Levné dřevostavby na klíč. Firma EasyHomes je jako český výrobce specialista na moderní a levné dřevostavby. Novinky e‑mailem Přihlaste se k odběru novinek našeho e-shopu. Sruby, dřevěné chaty a chalupy Vyrábíme kvalitní dřevěné chaty na zakázku.


Pro realizaci lze vybírat dřevěné chaty , které jsou na našich stránkách nebo chatu kompletně odlišnou dle vašeho specifického přání. Naše firma prodává a montuje zahradní domky, zahradní chatky, srubové chaty, dřevěnice, sauny, víkendové dřevěné chaty, rekreační dřevostavby, přístřešky na auta, garážová stání, pergoly, dřevěné dětské domečky, psí boudy, dřevěné zahradní domky na nářadí, dřevěné garáže. Prodáváme a odborně montujeme dřevostavby , sruby, dřevěné chaty , zahradní domky a chatky zateplené i nezateplené.


Také nabízíme domky na nářadí, sauny, garáže, garážová stání, altány, pergoly a přístřešky. Dále zahradní nábytek ze dřeva a kombinace hliníku a umělého ratanu, lehátka, houpačky a slunečníky. R a na Slovensku chata levně Turistické regiony ČR - chata levně. Všechny nabízené dřevostavby a srubové domy jsou vyrobeny z opracovaného kvalitního severského smrkového dřeva. Mohou být jednopatrové nebo dvoupatrové.


Celoroční dřevěné chaty. U celoroční chaty je hlavní rozdíl, jestli ji chcete využívat jako stálé bydlení, nebo jen o víkendech. Nabízíme Vám výstavbu dřevostavby na klíč do měsíců, férovou komunikaci, přesný časový harmonogram, používání kvalitních materiálů, odbornost včetně vlastního stavebního dozoru, garanci správných technologických postupů, finanční poradenství, doživotní záruku na vytápění podlah a mnoho nadstandardů zahrnutých v ceně domu. Stavíme útulné a přitom levné rodinné domy na klíč z betonových, cihelných i pórobetonových tvárnic. Domluvte si s námi schůzku.


Rychlá výstavba a vysoká kvalita za přijatelnou cenu. To ale není případ malé levné dřevostavby využívané jako zahradní chatka, domek na víkendy nebo menší levné dřevostavby pro seniory. Naše společnost je specialistou na modulové dřevostavby, můžeme vám tedy nabídnout i výstavbu celoročních dřevěných chatek zcela na klíč. V případě zateplení celé chaty lze využívat k rekreaci coloroční.


Jelikož jsme přímo výrobci dřevěných modulů, dokážeme nabídnout rychlé, kvalitní a hlavně levné řešení. Nejlevnější dřevostavby na klíč. Kvalitní domy na dostupné ceny.


Dále dřevostavby , zahradní a víkendové chaty , pergoly, garážové stání, atd. Jsme český výrobce dřevostaveb z masivu (severský smrk z Finska) - vyrábíme dřevěné domy, sruby, rekreační a zahradní chaty a chatky. Další nezanedbatelnou výhodou, kterou se pyšní dřevostavby , jsou krátké dodací lhůty za přijatelné náklady.


Dřevostavby HK-Dřestav s. Filtrujte podle ceny, dispozice, bungalov nebo na patro. Rýmařovské dřevostavby – rychlost, bezpečnost a dlouhá životnost. Montované rodinné domy RD Rýmařov jsou stavěny na bázi lehké prefabrikace dřeva.


Je v dnešní době možné pořídit si vlastní bydlení, které bude splňovat parametry plnohodnotného rodinného domu, bude energeticky úsporné, ekologické, kvalitní a navíc levné ? Díky stavebnicové technologii a použitému materiálu je výstavba těchto rodinných domů nesmírně rychlá a náklady jsou enormně nízké. Stavíme bungalovy na klíč, rodinné domy na klíč. Zahradní domek lze pořídit s možností. Rodinné domy pro Vás postavíme na klíč a veškerá stavební dokumentace. Kanadské sruby z masivní kulatiny za nejvýhodnější ceny v ČR se zárukou let.


Jsme největší výrobce kanadských srubů v Evropě. Vybírejte z naší nabídky bungalovů. Díky modulovému systému je možno dřevostavbu různě upravovat: zmenšit, zvětšit rozšířit , přidat přístavek, posunout okna dveře a podobně, toto dává zákazníkovy prostor k upravení chaty téměř dle svých představ.


Postavili jsme pro Vás přes 3rodinných domů po celé ČR. Stavíme levné dřevostavby na klíč i zděné. Vyberte si z více než domů v našem katalogu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky