pondělí 27. května 2019

Pletivo heureka

Pletivo - Vyhledávání na Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vybírejte si Ploty a pletiva podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo. Dobré ceny, ochotný přístup, rychlé vyřízení.


Je to z centra Plzně do Ledců malá zajížďka a ještě je teď rozkopaná silnice od Záluží. Lacné pletivá, ploty a oplotenie - a ďalší sortiment klasických, chovateľských, priemyselných, lesníckych druhov pletív a oplotenia. Ploty, pletivo , oplotenia a plotové systémy, brány, bránky nájdete v našej ponuke. Navyše len u nás poštovné zdarma pre vybrané kraje!


Lesnícke pletivo pre svoju charakteristickú skladbu ôk (oká sa zväčšujú smerom hore) slúži ako zábrana pre malú a vysokú zver a ako oplotenie lesných stromov. Lesnícke uzlové pletivo sa vyznačuje ľahkou skladovateľnosťou a jednoduchou montážou. Nejčastěji se na oplocení rodinného domu, zahrady či firemního areálu využívá pletivo klasické čtyřhranné nebo svařované. Krom pletiva je v poslední. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


V našej ponuke nájdete ploty, pletivo, bránky, oplotenia a plotové systémy, napríklad záhradné štvorhranné pletivo, ktoré sami vyrábame, uzlové lesnícke pletivo, plotové dielce, chovateľské siete, plotové stĺpiky a vzpery v pozinkovanej alebo poplastovanej úprave, celý rad plotového príslušenstva, ako sú napínacie, viazacie drôty a plotové napináky. Pletené v balíku - v dĺžke 25m. Vybírejte si Brány a branky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Patríme medzi najstarších výrobcov na Slovensku, pre ktorých je dôležitá kvalita a spokojnosť zákazníkov.


Na vašu požiadavku Vám vypracujeme riešenie pre oplotenie s použitím kvalitného pletiva. Nízké 40cm vysoké dekorační pletivo zakončené na vrchní straně obloučky pro vymezení, ohrazení a naznačení rohů např. Na rabicové pletivo nebo pletivo. Fosfátované, Leštěná hlava. K zkrucování a stříhání vázacího drátu z role v jedné.


Pozinkované poplastované pletivo vyrábame s okom 50×mm z drôtu s priemerom ø mm vrátane plastového obalu. Poplastované pletivo z tenšieho drôtu, napr. Odporúčame ho použiť na oplotenie záhra športovísk, či verejných priestranstiev.


Záhradné pletivá V našom sortimente ponúkame ploty poplastované a pozinkované. Pokiaľ potrebujete pletivo na chovateľské účely napríklad na výbehy pre králikov, klietky vtákov alebo voliéru pre psa, nájdete ich tu za najlepšiu cenu. Tiež sa tu nachádza aj mobilné oplotenie, ktoré sa používa pri dočasnom oplotení pozemku alebo pri rôznych niekoľkodňových akciách. Oceľové pozinkované drôty, z ktorých vyrábame naše pletivá, pochádzajú výlučne od osvedčených EUROPSKYCH výrobcov, čo je zárukou kvality a dlhej životnosti vyrobených pletív. Drôtené a pletené pletivo nákup a rezervácia v OBI.


OBI online a vo Vašej OBI predajni! Lesnické pletivo objednejte v eshopu přímo od českého výrobce DOPS s. Náš katalóg uspokojí každého zákazníka, nech staviate plot, zháňate oplotenie pozemku alebo stavby, alebo potrebujete len pletivo do voliéry, poprípade zakryť váš múr, plot plotovými resp. Plot, ploty, pletivo ,brány volierové siete, striešky, siete proti hmyzu a krtkom, tieniace sieťky vo veľkom výbere.


Doprava až do domu na celom území SR. Na objednávku sme schopní dodať pletivo aj v iných farbách. V našom sortimente nájdete nielen poplastované pletivo , pozinkované pletivo , pletené pletivá, pletivá zvárané, tieniace tkaniny, stĺpiky a príslušenstvo k pletivu, betónové podhrabové dosky, lesnícke a ohradové pletivá, žiletkový a ostnatý, drôty do betónu, a ďalšie.


Vybírejte si Příslušenství k plotu podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů. Vyberajte si Klietky a voliéry podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky