pondělí 3. června 2019

Lícové cihly

Svět lícových cihel a obkladových pásků. Montujeme lícové cihly a obkladové pásky. Provádíme zateplení fasád na klíč.


Sendvičové zdivo s použitím lícových cihel a zateplovací systém s úpravoulícovým páskem mají také výborné tepelněizolační vlastnosti. Vhodně využité obkladové lícové pásky a lícové cihly elegantně doplní i interiér. Neomítnuté cihlové zdivo Terca Wienerberger představuje nezaměnitelný stavební prvek s jedinečným architektonickým výrazem. Osobní a individuální přístup, kompletní dodávka lícového.


Lícové cihly a obkladové. Výdejní sklad bude otevřen beze změn. Máme více než dvacetiletou zkušenost s montáží lícových cihel a obkladových cihelných pásků a cihelných dlažeb po celé České i Slovenské republice.


Jedná se čistě o ekologický přírodní produkt, který dodává našim bytům, domům či kancelářím osobitý a jedinečný vzhled. V nabídce máme několik druhů dle typu výroby. Dodavatel kompletního systému pro lícové zdivo: cihly klinker a lícové cihly , obkladové pásky a rohové tvarovky, dlažba klinker, parapetní desky a. See actions taken by the people who manage and post content. Brickland - největší dodavatel kompletního systému pro lícové zdivo - lícové cihly , lícové pásky, malty, doplňky,dlažby,realizace,překlady.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Na těchto stránkách Vám nabízíme především lícové cihly , cihlové obkladové pásky, cihlovou dlažbu a další sortiment od kvalitních evropských. Betonové cihly lícové BCL Betonové lícové cihly hladké nebo rumplované (otlučené) se používají ke zdění budov, zídek, oplocení, sloupků pergol a jiných zahradních staveb. Povrch lícových cihel se neomítá.


Komínové cihly jsou cihly , které splňují veškeré nutné parametry pro stavbu komínů. Patří mezi ně univerzální tvarovky a komínové cihly pro efektivní ukončení komínu v nadstřešní části. Komínové prstence TK1HB a TK2HB a TK3HB josu plnohodnotné alternativy komínových cihel. Jsou provedeny v různých barvách a imitují lícové zdivo.


Jejich výhodou je rychlost. Díky tomu má lícová cihla ražená rustikální charakter a často bývá označována jako ostařelá cihla nebo lícovka. Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých? Použité materiály jsou mimořádně odolné vůči povětrnostním vlivům, trvanlivé, stálobarevné, ekologické a recyklovatelné.


Fasády a stěny jsou bezúdržbové, pouze v místech extrémně namáhaných, jako jsou stěny u silnic, komíny, cihlové hlavice plotů, je vhodná impregnace pro lepší údržbu, prodloužení životnosti a také pro zamezení. Barevné vyobrazení lícových cihel je pouze ilustrační. Pro posouzení skutečné barevnosti jednotlivých výrobků jsou u našich autorizovaných prodejců k. Dlažba Penter Cihlová dlažba Penter promění každý prostor v unikátní.


Jsou rovněž odolné vůči klimatickým změnám, střídání mrazu a tání. Mají vysokou objemovou hmotnost a pevnost, což zajišťuje jejich vysokou odolnost vůči mechanické i chemické zátěži. K tomu všemu jsou téměř bezúdržbové, svoji krásu si uchovávají po desítky let. Lidově se označují jako zvonivky či klinkery. Obklad v imitaci lícových cihel dodá vaší stavbě tu správnou atmosféru ať už ho použijete v předsíni, obýváku nebo na fasádě či soklu domu.


Rekonstrukcí fasády, kterou provedete pouze jednou a pak už si jen užíváte originální vzhle nedostižnou životnost a bezúdržbovost. Specialisté na lícové cihly , lícové pásky a dlažby. Zpracováváme lícové zdivo v podobě lícových cihel nebo lícových pásků při realizaci cihlových obkladů, kterým nelze upřít výjimečné estetické. Cihelna Šitbořice vyrábí plné pálené cihly určené pro náročné aplikace ve stavebnictví.


Cihelna používá tradiční spolehlivé technologie, které. Kategorie pro vás stavebníky a profesionály ve stavebnictví. Naleznete zde služby, nástroje i kontakty na naše specialisty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky