pondělí 8. července 2019

Lisované akustické desky

Příklady kde lze lisované akustické desky použít. Tyto akustické desky jsou tvořeny slisováním malých kousků pěny do sebe, čímž vzniká tuhá, tvarovaná hmota s vysokou objemovou hmotností. Je nabízena v tloušťkách 0. Nejtenčí z nich se používá především ke zvukové izolaci podlah, ostatní poté k odhlučnění stěn a stropů a to vždy v tloušťce odpovídající požadovanému účinku.


Jedná se o desky rozměru 100x50x5cm, které jsou řezány z bloků lisované polyuretanové drtě.

Umíme také díly 100x100cm, avšak u takto rozměrných dílů je vyšší cena dopravy. Důležitá je zde originální gramáž 180kg na m3. Tato vysoká objemová hmotnost dává. Při porcování desky si dáváme pozor, aby byl nůž k lisované akustické desce kolmo a řez tak bude rovný.


Pokud budete porcovat třeba desek je dobré si značit fixou který řez ke. Potřebujete radu s odhlučněním nebo výběrem produktu? Pokud potřebujete poradit ohledně akustiky, odhlučnění nebo máte návrh na zlepšení našich služeb, neváhejte nás kontaktovat , nebo využít našeho stručného rádce , ve kterém najdete odpovědi na Vaše nejčastější dotazy.


Materiály Nabízíme Vám nejkvalitnější zvukově izolační a akustické materiály od nejlepších evropských výrobců – špičku na evropském trhu!

Alternativou mohou být také akustické lisované desky. Navíc, tyto desky pro zvukovou izolaci v kombinaci s deskami lisované pěny nabízí našim zákazníkům unikátní sendvičové zdivo poskytující skutečně velký útlum procházejícího hluku. Montáž AM board desek je skutečně jednoduchá a zvládne ji každý. Provádí se pouhým lepením či pomocí šroubů. Lepidlo vhodné k montáži je také možné zakoupit u nás.


Na rozdíl od ní se tvrdá vláknitá deska vyrábí mokrým technologickým způsobem s více než vlhkosti vláken. Lisované akustické desky patří mezi stavební prvky, které se řadí k moderním trendům bydlení 21. Vyznačují se vysokou praktičností a. Postup nanášení lepidla na desku.


Rozměry desky jsou 1x1m - pro lepší a snažší manipulaci. Prodám lisované akustické desky , akustická pěna, určeno pro zvukovou (akustickou) a tepelnou izolaci stěn, odhlučnění místností a kontaktních stěn, odhlučnění provozoven, stropů, pod podlahy, strojů a další. Cena jednotlivých rozměrů dle dohody. Vždy připravujeme akustické řešení na míru.


Díky tomu dokážeme odhlučnit jakýkoliv prostor. Vaše kanceláře budou tišší a Vaši zaměstnanci spokojenější. Naše protihlukové desky pomáhají snížení hluku zejména v průmyslu.


Vyberte si protihlukovou desku, která vyhovuje vašemu požadavku.

Použití takového tvaru umožňuje vyšší absorpční koeficienty ve vysokofrekvenčním rozsahu v porovnání s plochými systémy. Podívejte se jaký mají akustické lisované desky útlum v praxi:. Protože jsou lisované , jsou také velmi pevné a lze je instalovat také pod podlahovou krytinu jako kročejovou izolaci. Tak řeší známý problém starých skládaných podlah z parket nebo laminátu, kdy každý krok vyvolá nepříjemné vrzání. Akustické desky se ale hodí i na další použití.


Desky perfektně drží tvar a veškeré ruchy i otřesy spolehlivě odstíní. Specifikace akustické izolace. Lisované desky dodáváme v rozměrech 100x50x5cm, nicméně umíme dodat také v rozměrech 100x100xnebo podle specifických.


Jde o speciální lisované akustické desky , které lze lepit přímo na povrch stěn. Tyto desky lze zakoupit již s povrchovou úpravou, která esteticky zapadne do stylu vašeho obydlí, nebo je chytře skryjete za sádrokartonem, omítkou či jakýmikoli obklady. Laminované dřevotřískové desky (LTD) jsou surové dřevotřískové desky laminované dekorativním papírem. Povrchová úprava vzniká nalisováním dekorativního papíru impregnovaného aminoplastickými pryskyřicemi.


Pokud by zde chyběl pohltivý materiál, vznikalo by kmitání zvukových vln, čímž by se hluk u Vás mohl i zhoršit. Dřevní vlákna jsou v nich málo slisována a proto desky lze použít pouze jako výplňový nebo izolační materiál připevněný k nosné konstrukci. Izolace z dřevovláknitých desek má dobré akustické vlastnosti a. Desky ze sádrokartonu se vyrábějí nejčastěji v síle 1mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky