pátek 26. února 2016

Dětské člověče nezlob se

Aktivity společnosti Dino Toys s. Dnes něco jako člověče , nezlob se v robloxu :D Užij si video^^ #127916; Můžeš nás podpořit odběrem! Oblíbená společenská hra se vrací v novém kabátku, který je jako na míru ušitý přímo pro ty nejmenší. Díky hrací kostce, na níž se místo čísel nachází barevné motivy zvířátek, si mohou Člověče , nezlob se naplno užít i vaši maličcí.


Součástí koberce je figurek a jedna dřevěná kostka.

Koberec má velmi krátký vlas snadný na údržbu. Pohlídat produkt Dřevěné Člověče , nezlob se ! Jsme experti na dětské zboží, které prodáváme již let. Populární stolní hra Člověče nezlob se ! Hra obsahuje desku s barevně vyznačeným směrem hry, sadu roztomilých figurek a hrací kostku, to vše v praktickém látkovém pytlíčku. Popis produktu Dino - Člověče nezlob se Klasická hra našeho dětství.


Cílem hry je dopravit všechny vlasní figurky do cíle.

Komu se to podaří prvnímu, vyhrává. Pohyb figurek zajišťuje kostka s body. Pod českým názvem Člověče , nezlob se ! Dnes máme hodně podob Člověče – můžeme si zábavnou deskovku, ve které si hráči navzájem vyhazují figurky, zahrát v mnoha podobách – na počítači online přímo v prohlížeči, nebo v mobilním telefonu či jako vtipnou párty.


Obrázková verze hry Člověče nezlob se , kterou zvládnou i ti nejmenší. Místo čísel jsou na hrací kostce vyobrazeny motivy zvířátek, podle kterých hráči postupují po herním plánu. Hru tak snadno pochopí i ti najemnší a díky veselým obrázkům se nejen baví, ale i učí. Cestovní verze oblíbené dětské hry Člověče , nezlob se ! Stačí vytáhnout z tuby a hra může začít. Sněhurce od Walta Disneyho.


Do školy, k hotelu nebo penzionu. Do obce, do domova dětí a mládeže. Velké postavičky, které se budou líbit. Jen velmi těžko bychom hledali někoho, kdo nezná hru Člověče nezlob se.


Tato hra patří mezi nejznámější deskové hry. Hra je vhodná minimálně pro hráče.

Dětské Člověče nezlob se. Každý hráč má figurky v jedné barvě. Rychlost pohybu určuje počet hozených ok na hrací kostce.


Tohle není Člověče nezlob se ! Pravděpodobnost, že padne nějaké číslo, je 1:6. Já čekám minimálně kol. Jakmile já tam jen na jedno kolo stoupnu, hned jsem vyhozen.


Hraj a vyber způsob cety. To vše v kvalitním zpracování. Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku. Vopi tuto hru nabízí ve velkém rozměru z kobercového materiálu.


Jedná se o dětskou hru pro dva a více hráčů, hrát ji mohou ale i dospělí. K této hře není snad co dodat. Snad jen přání hodně radosti s touto klasickou hrou.


Zvířátka jsou na kostce vyobrazena místo čísel, podle nich děti postupují na herním plánu. Zde se nacházíte: Heureka. Galerie (16) Galerie (16) Top 12.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky