pátek 19. února 2016

Zednické kozy

Najdete u nás kozy skládací i pevné v různých rozměrech. Koza stavební stavitelná do výšky 79–1cm. Inzerát byl odebran z oblíbených. Vhodné pro zednické a údržbářské práce.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Prodám výsuvné stavební kozy Prodám výsuvné stavební kozy Prodám 2ks. Vybírejte z inzerátů.


Stavební kozy zednické sada 2ks v nejvyšší kvalitě. Určitě si vyberte ideální stavební kozy zednické sada 2ks za minut! Naše stavební kozy mají větší nosnost a tím jsou stabilnější a bezpečnější.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. The Kozy is a family restaurant in Bloomsdale, MO with home cooking, good friends and great atmosphere. Koza je natřená základovou barvou. Lešenářská koza žárově zinkována.


Výška lešenářské kozy JUMBO - m. Díky možnosti nastavení výšky se z ní stává všestranný pomocník pro veškeré zednické a údržbářské práce. Konstrukce je vyrobena z vysoce kvalitního a odolného kovového materiálu , jenž zaručuje dlouhodobou životnost a spolehlivost. Získejte kvalitní pracovní stoly, stavební podpěry a kozy za dostupné ceny. Doručení na vaši adresu i osobní odběr za internetové ceny. Skládací stavební kozy pro práce v malých výškách v rozsahu 1až 1cm.


Soukromá inzerce zdarma, včetně fotografií. Nabízíme lešenové kozy , které využijete nejen pro zednické a stavební práce. Naše produkty hoblíky, paličky, pokosnice, hoblice, truhlářské stoly, zednické nářadí, měřidla, svěrky. Obsahuje kompletní řadu našich produktů.


Při používání našich služeb souhlasíte s tím, že používáme soubory cookie a podobné technologie, které nám umožňují zlepšovat a přizpůsobovat. Vibrační stavební technika, stavební mechanizace, žebříky, hliníkové, dřevěné, laminátové, topidla a odvlhčovače, kalová čerpadla, profesionální.

V kategorii lešenové kozy jistě oceníte ty s možností otočení. Sortiment zednického nářadí je v našem obchodě velmi oblíben pro svou kvalitu a pochopitelně také cenu. Zajímáte-li se o jiný sortiment můžete si prohlédnout kominické nářadí nebo nářadí pro elektrikáře. This service is produced.


Díky jejich skladatelnosti lze je jednoduše uskladnit a navzdory své velikosti při rozložení nezaberou mnoho místa. Nejčastěji se využívají při zednických a údržbářských pracích. Přihlaste se k odběru novinek a budete vědět o zlevněném zboží i novinkách jako první! Maximální nosnost jedné kozy je 1kg.


Koupím klasické zednické kozy. Zednické stěrky) Hodnocení produktu:. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky