pondělí 29. února 2016

Hodiny ze dřeva

Přidejte se mezi naše spokojené zákazníky a objednejte si unikátní hodiny ze dřeva. Hodiny ze dřeva , Vlašim. Ruční kusová výroba a prodej celodřevěných lihýřových hodin.


Nástěnné hodiny ze dřeva překližky mm. Hovorí se, že kolik lidí, tolik chutí. U nás si na své přijde každý. Výroba a prodej dřevěných hodin, vlastní konstrukce dle starých vzorů.


Lihýřové hodiny dle starých vzorů vyrábím na klasických obráběcích strojích s. Luxusní hodiny pro krásu prostoru. Nabízíme k prodeji originální kukačky ze dřeva vyrobené v Německu. Kukačky jsou s mechanickým strojkem na natahování nebo elektronickým strojkem na baterky.


Obraz ze dřeva , dřevěné obrazy, dřevěné dekorace, vyřezávané obrazy laserem, dekorace do interiéru. Náramkové hodiny ze dřeva Taurus jsou ideální pro křehké ženy i stylové muže - zkrátka unisex. Navíc s gravírováním zdarma.


Přidat na seznam přání Přidat k porovnání. UGEARS je Timer - hodiny na minut. Jedná se o mechanické hodinky, které můžou být nastaveny na požadovanou dobu až minut. Pokud hledáte hodiny vhodné do bytu, nechcete, aby byly hlučné, mají vypadat elegantně a přejete si, aby byly ze dřeva, tak tyto jsou ty správné.


Jelikož přijímají časový signál z Frankfurtu, možná odchylka je méně než sekunda za miliony let. Rámeček má čtvercový, masívní tvar. Jedinečný styl hodin, pocit tepla domova. Ozdobte manžety své košile hranatými knoflíčky ze dřeva , které si sami navrhnete. A ať hezky vykukuje ze saka, aby bylo vidět, že máte styl.


Moderní nástěnné hodiny ze dřeva M703-S. Prastaré mechanické lihýřové hodiny. K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies.


Dřevěné lihýřové hodiny. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte. Více informací naleznete. Velká nástěnné hodiny s ručně dělaným dřevěným rámem v černém provedení.


Krásný motiv růží ve středu hodin z anglické výrobny. Vysoká originalita, úžasné a vysoce precizní provedení, to jsou pánské hodinky Colori. Oslnivá kombinace santalového a ebenového dřeva vás doslova uhrane. Klasické stolní hodiny ze dřeva , které netikají a tím ničím neruší váš spánek nebo vaši práci. A díky funkci nočního světla uvidíte čas i za tmy.


Tyto hodiny budou elegantním doplňkem vašeho stolu či nočního stolku. I takové vlastnosti jsou přisuzovány v daleké Asii santalovému dřevu, ze kterého jsou vyrobeny dřevěné hodinky Woowa Santal. Jednoduchý ciferník doplňují hodinovky v elegantní tmavé barvě a přiznaná textura hnědého santalového dřeva podtrhuje úžasný dojem z těchto přírodních hodinek. Přesnost měření času zajišťuje strojek Quartz.


Přehledný ciferník má vystouplé číslice, které vytváří zajímavý 3D efekt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky