čtvrtek 25. února 2016

Oxidovaný asfaltový pás

Hydroizolační oxidovaný asfaltový pás s vložkou ze skelné rohože a oboustrannou povrchovou úpravou. Používá se jako pojistná izolace nebo jako podklad pod šindele a klempířské výrobky. Pokud jste se začali zajímat o opravu své ploché střechy, je pravděpodobné, že. Použitie: Klasický asfaltový pás. Cenu Vám radi poskytnme na vyžiadanie.


U spodní stavby (podzemních částí budov - základových desek) se používá hlavně jako izolace proti.

A3- OXIDOVANÝ ASFALTOVÝ PÁS ZNAČKY WYNYARD. Při poklesu teploty pod bod mrazu může dojít při ohýbání pásu k tvorbě trhlinek, které výrazně zhoršují hydroizolační vlastnosti pásu. Povrchovou úpravu tvoří jemnozrný minerální posyp.


Oxidovaný asfaltový pás mm tlustý s vložkou ze skelné tkaniny. Pás se používá jako, podkladní. Vyžaduje pevný a stabilný. Obecným nedostatkem oxidovaného asfaltového pásu je jeho malá tažnost za nízkých teplot.


Hydroizolácia podzemných častí stavieb a podzemných objektov.

Hydroizolační pás z oxidovaného asfaltu s vložkou ze skleněné rohože a povrchovou úpravou barevný hrubozrnným posypem. Detailní popis produktu. Asfaltový pás je vhodný jako podkladní a. Hydroizolačný oxidovaný asfaltový pás s vložkou zo sklenej rohože a obojstrannou povrchovou úpravou. Používa sa ako poistná izolácia alebo ako podklad pod šindle a klampiarske výrobky. Pokud si přepočítáte rok záruky na peníze, které jste za pás dali, jde o bezkonkurenčně nejdražší výrobky.


Prodám oxidovaný asfaltový pásy se skleněnou tkaninou, šířka 1m, tloušťka 4mm, délka 5m, barva Mineral, mám kusů. Modifikace je změna vlastností. Pás je určen jako finální vrstva hydroizolačního souvrství střešních.


Pás z SBS modifikovaného asfaltu s nosnou vložkou ze skleněné tkaniny. Pás je na horním povrchu opatřen jemným separačním posypem a na spodním separační PE fólií. Hydrobit V Sje oxidovaný , asfaltový , natavovací pás. Standardně je na horním povrchu opatřen jemným minerálním posypem a na spodní straně je. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.


Pás je vhodný ako dočasné izolačné opatrenie, separačná alebo ochranná vrstva v stavebníctve. Minimálna hodnota objednávky. VEDATECT R3je asfaltová lepenka s nosnou nasákavou vložkou z impregnované.

Nejpoužívanější vodotěsnou izolací plo­chých střech jsou stále hydroizolační as­faltové pásy. Použít lze jak na střechu, tak i do systému spodní stavby. Záruka na funkčnost roky.


V praxi se doporučuje oxidované asfaltové pásy. Rozdíl mezi jednotlivými typy je zejména v. Dále se pásy liší svou gramáží nebo způsobem. Na horním povrchu je pás opatřen jemným separačním posypem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky