pátek 19. února 2016

Expona domestic 5982

Ideal for all areas of the home, the collection ensures high performance and optimum style. Expona Domestic product range is suitable for specific areas and. What’s more, contrasts can create different effects depending on how the flooring is laid. The polyurethane surface.


Jedno balení obsahuje 3. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. De groenste vloeren op Nederlandse bodem. Lees hier alle voordelen van Leoxx. Neem contact op voor meer info. Free delivery and returns on all eligible orders.


Tato podlaha je ideální pro děti i domácí zvířata, snadno se udržuje, je odolná vůči poškození, teplá na dotek, nekluzká, odolná vůči vlhkosti a díky své tlouštce ideální pro podlahové topení. Dodaj odgovor Prekliči odgovor. Za objavo komentarja se morate prijaviti.


Použití: obytné místnosti s intenzivním provozem, chodby, haly, obývací místnosti se vstupem na terasu - zahradu, komerční prostory. Toto zboží se prodává pouze po celých baleních. Prosím, použijte minimálně znaky!


Doporučuje se pravidelné suché čištění vysavačem nebo smetákem. Velké množství nabízených dekorů dokonale. Vinylová lepená podlaha je bez ftalátů a formaldehydu. EXPONA DOMESTIC - VINYLOVÉ PODLAHY BEZ FTALÁTŮ.


Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Nemůžete vyplnit toto pole. Je podlaha pro bytové i komerční využití. Vinylové podlahy jsou dostupné SKLADEM a splní všechny Vaše požadavky. Tyto podlahy se vyrábějí již více jak let a nabízejí nejlepší poměr výkonu k ceně.


Tvoří dominantní část podlah v nákupních centrech, což svědčí o jejich odolnosti. Nově přehlednější a rychlejší. Showing the single result show blocks helper. Realizujeme pro vás i dřevěné podlahy, dřevěné schody a vinylové podlahy. V našem atelieru si můžete vybrat ze širokého sortimentu dřevěných, laminátových, korkových a marmoleových podlahových krytin.


Primerna za uporabo v stanovanjskih prostorih in srednje obremenjenih javnih prostorih. Zelo odporen na udarce in antistatičen. Format v obliki deske, polaganje z. PnAturAl oAk wAshed 1X 129.


XponA domestic dáváme let záruky ve všech bytových prostorách. DELPHY designové podlahy – Marmoleum (prírodné linoleum), vinyl, PVC, Flotex a koberce. Expona Control is developed for use in public areas within the retail, office, hospitality, healthcare and education sectors, where there is a risk of spillage or temporary surface water, making slip resistance an important consideration. V katalogu nemáme podrobnější informace o expona domestic.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky