čtvrtek 18. února 2016

Patka sloupku do betonu

Kotevní patky do betonu , s roxorem. Pro kotvení pergoly či jiné dřevostavby při provádění betonáže. Tato patka je vhodná pro dřevěné hranoly široké mm. Patky sloupku do betonu , WT WINTECH E-SHOP. Zjednodušuje montáž dřevěných elementů, zajišťuje správnou dilataci dřeva od podkladu.


Na pozinkovanou plotovou patku jednoduše nasunete kruhový sloupek a ukotvíte do pevného povrchu pomocí chemické kotvy. Zaregistrujte se a získejte slevu. Začněte registrací do systému, ta Vám přinese základní slevu téměř na celý sortiment (výjimky jsou označené).


O nás Jak nakupovat Obchodní podmínky Fotogalerie Kontakty. Snad to nebetonujete do té hloubky, to se nedivím, že se spotřebuje tolik betonu a že chcete šetřit. Ta nezámrzná hloubka má opodstatnění u domů a to s otazníkem, protože dům ve kterém se alespoň trochu topí nemůže podmrznout.


Toušťka materiálu z kterého je vyroben třmen je 4mm. Skladem Akce Novinky Výprodej. Pozinkovaná a práškově lakovaná ocel pro dvojitou ochranu proti korozi. Hledat v kategorii Hledat Kde hledat: v kódu v názvu.


Porovnání cen zelezna patka do betonu , srovnání cen zelezna patka do betonu na portálu HLEDEJCENY. Patka sloupku 6 PS 60U, 61x120x4. Robustní patky sloupků pro zajištění trámu, žárově zinkovány pro zvšení životnosti. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Patka, kotva nebo i botka na uchycení sloupků je vyrobena z ocelového pozinkovaného plechu o síle 4mm.


Sloupky se do kotvy osazují pomocí šroubů nebo texů. Pro ukotvení do betonu je na kotvu navařena ocelová tyč - roxor. Průměr roxoru je 18mm a délka je 250mm. Otvory: 12x otvor Ø mm Aku stroje. Ocelová patka slouží k ukotvení vertikálních sloupků zábradlí a plotů do betonového podkladu.


Ve spodní části je patka opatřena čtyřmi konzolami pro zabetonování patek přímo do základu. Vnitřní rozměr pro trám 1x 1mm, výška kování 1mm, délka roxoru 2mm. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.


Zinkované patkz sloupků jsou vhodné jako kotevní prvky trámů, pilotů apod. Nabízíme výběr z tvaru U i L do betonu i patky určené k zaražení do země. Obrázek KOTEVNÍ PATKA DO BETONU Kopkaš DSK0Zvětšit.


Obrázek: KOTEVNÍ PATKA DO BETONU Kopkaš DSK001. Kotvící set obsahuje vše pro ukotvení vašeho skleníku přímo do půdy. Srovnání cen patka sloupku do betonu PS 1U.


Nejlevnější e-shop Na statečku. Zboží za akční ceny, slevy. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Máte vybrané filtry: patka sloupku. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze.


Poplastovaná pletiva zel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky