pátek 26. února 2016

Stropní stojky

Podpírejte konstrukce stropů nebo bednění stavebních otvorů bezpečně. Neriskujte nebezpečí zranění nebo nedokonalého výsledku vaší práce s alternativním řešením. Podpěrné stojky jsou přesně to, co potřebujete a my vám to dodáme.


Chcete-li být informováni o akcích a novinkách v naší půjčovně, zadejte svůj e-mail do tohoto formuláře. Jsou vhodné jak na stavbu, tak pro rekonstrukci.

Ocelové stropní stojky s promyšlenými detaily pro velmi rychlé postavení bednění. Velká únosnost při minimální hmotnosti je činí velmi hospodárnými. Stropní stojky PEP Ergo od společnosti PERI se vyznačují zvýšenou únosností, velkým počtem promyšlených detailů a nízkou vlastní hmotností. Velmi zachovalé až zánovní, kompletní, žádné promáčklé trubky, zarezlé nebo poškozené závity.


Stavební podpěrné stojky. Spolehlivé řešení při stavbě bednění. Půjčovna lešení Mkrvička - prodej a půjčovna lešení, stropní stojky - vzpěry Peri, Haki lešení, klasické trubkové lešení i lešení RUX.


Cena je za kus a prodávám jako celek.

Prodám 5ks stropních stojek PERI N350. Skladem máme vždy cca 5ks stojek. Stropní podpěry Doka jsou správnou volbou pro každodenní náročné situace na staveništi.


Nabízíme taky dřevěné nosníky H20. Pojistky proti sevření ruky a proti rozpojení, kovaná matka, pozinkování a ergonomický nastavovací třmen – to je jen několik z mnoha vlastností stropních podpěr, které přesvědčují zákazníky na celém světě. Pokud nosné zatížení standardních stojek nedostačuje, je třeba použít zátěžové stropní stojky. Hlavová deska vhodná pro.


Trojnožka pro stabilizaci stavebních stojek. Doprava Zboží vám zašleme ověřenými doručovateli. Zboží zasílané přes přepravní společnost expedujeme ve dnech úterý a čtvrtek. Možnost podepření v rozmezí - 5m.


Půjčím stavební stropní stojky. Před zapůjčením nutno složit vratnou zálohu. PERI PEP Ergo Nová generace stropních stojek Stojka PEP Ergo B-3váží pouze 1kg a přenese maximálně kN. Jen pro interní použití.


Stropní stojka ALUPROP může být použita jednotlivě, nebo v konfiguraci do podpůrné věže.

Je vyrobena z hliníku, je lehká a snadno manipulovatelná, a to i. Jednotlivé stavební stojky se od sebe liší také provedením. TV - More live TV to love Loading. Výrobu vodorovných betonových konstrukcí je možno zajistit pomocí systému VARIOMAX. Tento jednoduchý systém bednění se skládá pouze.


Kozpim cele i neuplne kostky, mohou byt i rezave nebo neuplne. Hauerland - stavební společnost, stavebniny. Pro stavebníky nabízíme i ocelové stavební stojky pozinkované s plynulou regulací výšky. Slouží jako vertikální podpěry pro dočasné konstrukce.


Nejdůležitější vlastnosti: schváleny podle Z-8.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky