pondělí 22. února 2016

Prodám míchačku na beton

Napájení 380V (5-kolík), hmotnost 1kg, příkon kW, objem cca kolečka, vyprazdňování náklonem. Kč Jihočeský kraj 143× 6. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.


Badie je přizpůsobena na VZV. Po dohodě možno zajistit nakládku, dopravu. Cena je uvedena bez DPH. V případě zájmu mohu míchačku dopravit na smluvené místo. Pouze vypínač vyskakuje, ale dá se aretovat, takže na používání.


Pronajmu míchačku na beton. Koupím pojízdnou míchačku na beton s vlastním nakládáním. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.


Na kolečka,obousměrný přepínač, váha asi 150kg. Přepínač otáčení, 3V. Převod je řešen převodovkou, tichý cho přídám 200l. Uskladněna v Novém Boru. Ahoj, prodáváme tuhle míchačku na beton.


Objem jejího bubnu je cca 5. Prodam michacku na beton ,plne funkcni, na koleckach. Při používání našich služeb souhlasíte s tím, že používáme soubory cookie a podobné technologie, které. Vhodné pro děti od šesti měsíců.


Jak už jsem uvedl na začátku, máte na výběr. Pořídit si stavební míchačku za pár tisíc, nebo v případě jednorázového míchání kolečka nebo kalfas (maltovník může být kovový, dřevěný nebo plastový). Inzerát: prodám míchačku. Děkuji a přeji pěkný den.


Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky sněžné frézy, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky sněžné frézy na Vámi zvolené téma inzerce. Prodám již nevyužitou míchačku - Zahrada. Plechové auto velké cca. Buben míchačky je otočný a výklopný vzad (viz. foto). Mohu předat osobně na Praze nebo poslat poštou či přepravcem.


Trochu ojeté ozubení na bubnu, jinak motoro a vše ostatní v naprostém pořádku. Nabízíme k odprodeji silný el. Stavební míchačka na beton a maltu je nezbytnou součástí stavby domu, rekonstrukcí a všech kutilů. Míchačku postavíme na rovný a pevný podkla aby se při provozu nepřevrhla. Množství promíchávaných hmot nesmí být vyšší než je uvedeno v návodu.


Míchačka musí být napájena ze zásuvky s předřazeným proudovým chráničem a napájecí šňůra v odolném provedení musí být uložena tak, aby nedošlo k jejímu poškození. Překlopná míchačka PM, vyrobená firmou TAURUS , s. Chrudim, je stroj, určený pro míchání krmných směsí, jejichž podstatnou část. STAVEBNÍ MÍCHAČKY - Hyperzboží. Protože se beton objednává v kubických metrech je vhodné si rozměry převést na metry.


Pokud tak neučiníme před výpočtem, můžeme pak výsledný objem upravit na kubíky. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Stroje - Beton pumpa bazár. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky