čtvrtek 18. února 2016

Dubová lišta

DUBOVÉ LIŠTY Z této kategorie dubových lišt si naši zákazníci velice oblíbili lištu podlahovou, lištu parketovou, profil a profil 43. Podlahová lišta je vyrobena z velice kvalitního a tvrdého dubového dřeva. Tento materiál je velmi univerzální a dá se kombinovat s různými odstíny podlah. Dubová lišta dýhovaná 19xsuper white olej. Dřevěné podlahové lišty.


Podlahové dřevěné soklové lišty BARLINEK vám zaručí plynulý a elegantní přechod mezi podlahou a stěnou. Podrobný popis produktu. Masivní dubová lišta 6×mm oblouková. Délky lišt 2– 3cm.


Kvalita original V dodání surové nebo v odstínu dodané podlahy. Navíc soklové lišty za trvale nejnižší ceny. Celo masívna dubová lišta v povrchovej úprave prírodny olej a kartáč. Lišta vhodná ku všetkým dreveným olejovaným parketám.


Jestliže máte zájem o tyto lišty, kontaktujte nás prosím prostřednictvím našeho e-mailu - drevene. Rozměry: tloušťka mm. Třívrstvá dubová podlaha odstín IMOGEN, vzor prkno. Povrchová úprava olej s voděodolnou voskovou vrstvou.


Dýhovaná dubová lišta pre všetky modely XL a XXL podláh v ich originálnom dizajne s uchytením clipstar. Vysoký profil 70mm x 15mm. Ukončovací lakovaná dubová lišta. Dostupná v délce metry. Při nákupu prosím napište do poznámek odstín z kolekce ESCO, ve kterém požadujete lištu.


Soklová lišta obvodová se smrkovým jádrem obalená dřevěnou dýhou. Lze využít na horní a spodní římsy u kuchyňských linek. Lakovaná masívna plochá dubová lišta vyrobená z. Lišta SLK je vyrobena z materiálu na bázi PVC a je opatřena měkkými manžetami u podlahy i stěny. Samozřejmostí je vhodné příslušenství (rohy, kouty, spojky a koncovky), které barevně přesně odpovídá dekoru lišty.


V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete. Kvalitní přechodové lišty v samolepícím i šroubovacím provedení přinesou do vašeho interiéru eleganci a bezpečnost při užívání. Prodáváme podlahy vinylové, přírodní, laminátové, dřevěné a další. Nemůžete vyplnit toto pole.


Níže uvádíme aktuální ceny pro dřevěné lišty a hranolky. Různé délky Cena uvedena za bm. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním těchto webových stránek. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých. Lišta BOLTA pro vinylové podlahy Lišta VOX IZZI Max Komponenty VOX IZZI Max. MINIMÁLNÍ ODBĚR podlahy m2.


K zalištování byla použita parketová dubová lišta. Pro pokládku na schodiště bylo použito PVC. Výroba a prodej dřevěných polotovarů, kompletní zakázková výroba nábytku.


Ke každé podlaze si můžete vybrat také veškeré příslušenství, jako jsou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky