pátek 19. února 2016

Dveře socrates

Dveře Socrates mají horní prosklení, které je nahoře zakončené jemnou vlnkou. Skleněná plocha je opticky rozdělená tenkou mřížkou, sladěnou tvarem s designem dveří. Tento model je příjemný svým tradičním vzhledem a dojmem domácí pohody a útulna. Model profilovaných dveří SOCRATES je charakteristický horním prosklením, které je nahoře zakončené jemnou vlnkou.


Prodám úplně nové dveře Masonite. Bližišie info u predajcu. Dvere aj zárubne sú striekané farbou s jemnou kresbou dreva. Dostupnosť: - týždňov V. Kvalitní dveře a zárubně, které si jednoduše vyberete na našem profi e-schopu. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Jednokřídlé prosklené dveře Socrates v povrchové úpravě bílá pór se strukturou dřeva. Kč 1x Socrates (prosklené), bílé, 80P. Interiérové bílé dveře Masonite se základním příslušenstvím v ceně (mezipokojový zámek, tři závěsy). Profilované dveře s výplní papírová voština vhodné pro interiéry.


Patříme mezi nejvýznamnější prodejce a dodavatele interiérových dveří, vchodových dveří, zárubní a kování. Naše prodejny najdete po celé České. Shrnovací dveře prosklené Bříza x 203.


Akční nabídka Dveře „Socrates“ již skončila. Podívejte se na aktuální letáky OBI případně na aktuální produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo ostatní domácí potřeby. Okna a vchodové dveře jako výplně stavebních otvorů se dnes v bytové i komerční sféře zhotovují z plastu, kovu nebo.


Vyrábíme sériové i atypické dveře. Interiérové dveře , které zdobí každou vaši místnost doma a jsou vašimi každodenními pomocníky. Vyberte si jedno či dvoukřídlé, posuvné a speciální bezpečnostní dveře , zárubně a dveřní kování a kliky.


Zasklívací lišty jednotným. Informujeme spotřebitele, kterým prodáváme výrobky nebo poskytujeme služby, že mají podle zákona č. Naše firma se zabývá prodejem a montáží vnitřních interiérových dveří, kování a zárubní s velkým výběrem dekorů. Zajišťujeme kompletní servis. Dveře Masonite Socrates jsou prosklené dveře určené pro interiéry.


Výplň dveří tvoří voština, povrchová úprava dveří Socrates jsou HDF desky s prolisem potaženy PVC fólií v dekorech dřeva dle Vašeho výběru. Nákup dveří i zárubní u nás bez rizika - dní na vrácení. V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Lakované dveře Masonite Socrates. Výpredaj stavebného materiálu. Pôvodná cena: 1€ Nová cena: € Osobný odber na predajni v Trenčíne. Všechny velmi zachovalé, málo používané.


Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky