čtvrtek 18. února 2016

Soklová omítka baumit

Soklová mozaiková omítka s barevnými kamínky. Jenosložková omítka pastovité konzistence s barevnými kamínky. Sanační omítka pro exteriér i interiér, ručně i strojově zpracovatelná, vodoodpudivá se zvýšenou mechanickou odolností. Baumit MosaikTop mozaiková omítka.


Omítka z barevných kamínků pro exteriér i interiér, nevhodná na vápenné a tepelně izolační omítky. Nanesenou omítku ještě ve vlhkém stavu celoplošně vyhladit. Upozornění a všeobecné pokyny Teplota vzduchu, materiálu a podkladu.


Paropropustná, mechanicky vysoce odolná omítka , objem pórů umožňuje ukládání solí. Složení Organicé pojivo, barevné. Podívejte se jak správně nanášet marmolit Werner na připravený povrch.


Kolekci završuje bílých tónů a mozaikových omítek. Nevhodná na vápenné a tepelně izolační. Popis produktu: Průmyslově vyráběná, hydrofobizovaná suchá omítková směs, se sníženou kapilární absorpcí vody, pro ruční i strojní zpracování. Nakupte u nás vše potřebné pro vaše aktuální zednické práce.


Nabízíme betonové směsi, maltové směsi, směsi pro venkovní omítky a mnoho jiného. Je ručně a strojově zpracovatelná, se zvýšenou mechanickou. An easy to use, creamy white coloure hydraulic lime based render. Weber pas marmolit dekorativní mozajková omítka se dělí podle hrubosti zrna na: jemnozrnnou MAR střednězrnnou MAR hrubozrnnou MAR3. Spektrum barev Marmolitu Weber si můžete podle vzorkovnice weber pas marmolit prohlédnout zde.


Pro větší celky zpracujeme individuální cenovou nabídku. Ručně i strojově zpracovatelná. Podrobnosti: Výrobek Průmyslově vyráběná vodoodpudivá suchá omítková směs, pro ruční i strojní zpracování.


Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Poptejte nejnižší cenu více zde Koupit. Dodávky HELUZ cihelných bloků Potřebujete méně než ucelený kamion sortimentu HELUZ? Vaše objednávky sdružujeme a tak garantujeme dodání i. Proto mohou být jednotlivé výrobní šarže mírně odlišné. Dekorativní omítka weber.


Doporučujeme použít na ucelenou plochu materiál pouze ze stejné výrobní šarže nebo materiál z různých výrobních šarží před použitím smí- chat dohromady. ABECEDNÍ REJSTŘÍK VÝROBKŮ A. Doba zpracování je cca 1minut. Tepelně izolační, hydrofobizovaná, vysoce paropropustná sanační omítka. Vysoce mechanicky odolná, vodoodpudivá, snadno udržovatelná, omyvatelná, odolná povětrnostním vlivům, odolná průmyslovým splodinám.


Publishing platform for digital magazines, interactive publications and online catalogs. Convert documents to beautiful publications and share them worldwide. BAUMIT Sanova omítka S - soklová omítka.


Ostatní výrobky pro sanaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky