pondělí 29. února 2016

Štípané dříví

Vyrábíme štípané palivové dříví pro topení v krbech, kotlích, krbových kamnech, či na grilování a uzení. Takto vyrobené dříví je syrové a je nutné jej před použitím nechat několik měsíců vyschnout. Vás zpracujeme v délkách až cm. V případě, že si přejete osobní prohlídku prodávaného palivového dřeva, kontaktujte nás prosím na tel.


Dřevo od nás pochází z ověřených zdrojů, jsme tedy schopni třídit dříví v určité kvalitě, vhodné na zpracování do sortimentu. Palivové dříví je však nesporně mnohem ekologičtější. Nejdůležitějším faktorem pro výhřevnost dřeva je jeho vlhkost.


Obecně platí, že čím lépe je dřevo na topení vysušené, tím má vyšší výhřevnost. Maximální doporučená vlhkost dřeva je , ale čím je nižší, tím lépe. Dodáváme palivové dříví po celém území Olomouckého, Moravskoslezského a Zlínského kraje.


A měří se na kamionu a to tak že se změří délka, šířka, výška. Podle vašeho přání , vám můžeme připravit štípané dřevo z různých druhů dřevin (tzv. mix), které si objednáte. Ceník palivového dříví platný od 1. Jako jediní v tomto regionu nabízíme také skládané dříví na paletách. Low Prices on Panasonic Dvc Tape.


Free Delivery on Eligible Orders! Plnička na štípané dříví pro plnění lenomeshových pytlů. Do plničky se nejdříve narovná na štípané dříví , poté se natáhne pytel a dřevo se jednoduše vyklopí.


Uvedené ceny jsou za prostorový metr sypaný ( PRMS) Délka štěpku Měkké Bříza Listnaté tvrdé. Dříví je štípané volně sypané. Zpracování a doprava palivového dříví je nosnou činností naší společnosti, jelikož štípané dříví se opět stává velice oblíbeným zdrojem. Dodáváme štípané palivové a krbové dřevo v rámci královédhradeckého. Nabízím palivové dříví štípané: třešeň, bříza.


Krkonoš, Trutnovska a Podkrkonoší. Pokud Vám to nevyhovuje, po domluvě velikost polen upravíme na Vámi požadovanou délku. V ceně není zahrnuta doprava. BOMIROMI Pila - Dřevovýroba Ústí.


Výroba a prodej EUROpalet, obyčejných i atypických palet. Dále můžeme naštípat vaše dřevo naší štípačkou Tajfun. Ubytování Brno Colatransport prodává také štípané dříví po celý rok. Proč štípané palivové dříví ? Minimální objednací množství dohodou.


Smrk, Borovice, Modřín, Bříza. Vimperk, Prachatice, Sušice, Vacov a okolí. Dřevo je suché, okamžitě použitelné na topení. Díky vysoké produktivitě jsme schopni nabízet palivové dříví za nízké ceny v prvotřídní kvalitě.


Prodávám metrů, cena je za 1. Délku štípaného paliva jsme schopni přizpůsobit požadavkům odběratele. Běžně máme skladem štípané palivové dříví měkké (SM, BO, MD) a štípané palivové dříví tvrdé (DB, HB, BK) o délce 33cm. Prodej štípaného palivového dříví v Ondřejove - okres.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky