pondělí 22. února 2016

Zámečnictví pluhař

Zakázkové zámečnictví a kovovýroba. Vyrábíme točitá, přímá, interiérová schodiště, vjezdové brány, branky, ploty, garážová vrata, zábradlí, mříže, regály, kovový nábytek, stojany na kola, poklopy, stavební ocelové konstrukce a výrobky z nerezu. Společnost Zámečnictví Pluhař s. Nabízíme kompletní zámečnické práce, kovovýrobu a kovářství. Vyrábíme široký sortiment kovového nábytku, schodiště, vnější vrata a brány, ploty, zábradlí a také ocelové konstrukce.


Tato stránka obsahuje aktuální výpis údajů firmy Zámečnictví Pluhař s. Vaše zpráva byla úspěšně odeslána. Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci. Veřejnoprospěšný projekt.


Byl jsem osloven s požadavkem na kompletní modernizaci webové prezentace. Hlídač smluv a registr smluv. Cílem byl responsivní web, s košíkem pro několik produktů zámečnictví. Máte problém s klíči a potřebujete zámečníky?


Je noc a zabouchli jste si dveře od bytu? Firma Zámečnictví Pluhař s. Akce se koná pod záštitou: prezidenta republiky, předsedy vlády, Ministerstva průmyslu a obchodu, Ministerstva zemědělství a Ministerstva školství. Nově provádíme svařování hliníku, výrobu hliníkových konstrukcí, zábradlí, přístřešků, strojních dílů. Zaměstnání u Zámečnictví Pluhař s. Zajímá vás práce ve firmě Zámečnictví Pluhař s. Zjistěte si o této společnosti více informací ještě. Pokud hledáte nové zaměstnance, vložte inzerát.


Výpis obsahuje aktuální i historická data z obchodního rejstříku (Justice.cz) včetně sbírky listin a živnostenského rejstříku (RŽP). Aktuální i úplný výpis firmy Zámečnictví Pluhař s. Jablonec nad Nisou) Provádění zakázkových zámečnických prací a kovovýroby. Kontakty firmy Zámečnictví Pluhař Kontaktní údaje, adresa firmy, provozní doba, umístění sídla firmy na mapě, informační qr k. Pro Zámečnictví Pluhař s. Adresa sídla, pozice ve firmě, vztahy mezi společnostmi a majiteli firem.


Podívejte se, jak jsou zákazníci s obchodem Zámečnictví Pluhař spokojení! Se zámečnictvím i nástrojářstvím máme bohaté zkušenosti a. ZÁMEČNICTVÍ Pluhař : Provozujeme zakázkové zámečnictví a kovovýrobu. Vyrábíme a montujeme schodiště, brány, branky, ploty, garážová vrata, zábradlí. Jičín - Zámečnictví - Michal Pluhař. Detailní informace o firmě.


Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Kovovýroba a zámečnictví : - dělení materiálů, vrtání, ohýbání, stáčení plechů - MIG sváření - stříhání plechů do tloušťky mm - obrábění soustružením, frézováním - povrchová úprava žárovým zinkováním a nástřik. Others Named David Vaňátko. Josef Pluhař okres Tábor: Živnost a firmy: PAF GROUP s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky