pondělí 22. února 2016

Sádrová omítka baumit

Tyto cookies (formou textových souborů) jsou nezbytné pro správné fungování webové stránky a nelze je vypnout. Uchovávají informace o preferenci jazyka. Skladování omítky: v suchu na dřevěném roštu, skladovatelnost max.


Nevhodná jako podklad pod keramické obklady. Jednovrstvá sádrová ruční omítka s hlazeným povrchem, s dobrou přídržností, pro univerzální použití. Doba zpracování je cca 1minut. Jádrová omítka BAUMIT univerzální jemná kg šedá.


Tato vápeno-cementová, ručně zpracovatelná omítka je určená pro exteriéry i interiéry. Průmyslově vyráběná suchá omítková směs na sádrové bázi s vyhlazeným povrchem. Trvale vlhké prostředí způsobuje ztrátu pevnosti a por. Sadrová strojová omietka pre hladké gletované povrchy v interiéri.


Jednovrstvová sadrová strojová omietka pre vnútorné použitie, gletovaná. Také jako vrchní omítka na jádrové omítky. Univerzální použití pro všechny druhy oprav včetně sjednocování povrchů. Aplikuje se přímo na pórobeton i beton bez použití kontaktního můstku.


Baumit UnoGold - ruční sádrová omítka - 25kg. Tím se podílí na vytváření příjemného klimatu v interiéru. Ideálne pre rekonštrukcie a malé plochy na omietanie. Zrenovujte vaše steny v interiéri alebo na fasáde a doprajte im nový vzhľad. Kvalita, rýchlosť, nadštandardné služby a dlhodobá starostlivosť o zákazníkov napĺňajú poslanie značky Baumit.


Inšpirujte sa a vyskúšajte – tak ako doteraz, sme tu stále pre vás, pripravení pomôcť a poradiť. Omítka vnitřních stěn sádrová jednovrstvá do tl. Vyhlazovací stěrka stěn do tl. Kde naleznete tento produkt?


The houses were built with different construction materials for walls, outer and inner layers. The roofs, windows and doors are the same in every house. Použití: sádro-vápenná štuková omítka s filcovaným povrchem na minerální jádrové omítky pro interiéry. Firma IP TRADE BRNO používá při realizacích sádrových omítek kvalitní směsi a technologie od společnosti Baumit. Sádrová omítka Vám nabízí hladké stěny bez trhlin.


Jednovrstvá omítka s hlazeným povrchem určená pro omítání zdiva, betonu a všech běžných stavebních materiálů. Strojní omítky pro interiery. Ruční jádrová omítka pro exteriér a interiér Ruční vápenocementová jádrová omítka zrnitosti mm pro interiér i exteriér. Tradiční omítka na cihlu.


Tato jednovrstvá omítka na stěny a stropy je určená pro ruční zpracování. Hodí se na monolitické a prefabrikované betonové. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Vrchní omítka na jádrové omítky včetně.


Dům a zahrada - Omítka BAUMIT bazar zdarma. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky