čtvrtek 18. února 2016

Olej na teak

Teak Protectorom , lebo vydrží 4x dlhšie ako olej , a nechytá prach. Teak Protektor sa aj horšie nanáša , každý ťah štetcom , treba hned utrieť handričkou. Teakový olej je vhodný jako nátěr na dřevěnou terasu. Oživuje a regeneruje přirozenou kresbu dřeva.


Výborný k impregnaci, ošetřování a oživení povrchu zahradního nábytku a teras z teaku a jiných. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Vezmite na vedomie, prosím, že dáta týkajúce sa používateľa môžu byť. Olej na ošetrovanie teak. Rastlinný olej obsahujúci prirodzený pigment, ktorý absorbuje väčšinu ultrafialového žiarenia slnečného svetla.


Starostlivosť a údržba dreveného záhradného nábytku z tíkového dreva. Použitie: Teak olej ošetruje drevený povrch pred vlhkosťou a znečistením. Netvoří film, neolupuje se chrání a zvýrazňuje přirozenou krásu dřeva.


Chrání dřevo dlouhodobě před účinky vlhkosti a UV záření.

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. PLUS tradiční teakový olej 3L ( olej na zahradní nábytek a jiné výrobky z tvrdého a exotického dřeva) PLUS tradiční teakový olej je směs vysoce. Teakové (tíkové) drevo je vysoko hodnotné a veľmi cenené drevo najmä vďaka svojej značnej odolnosti a rozmerovej stabilite. Osmo terasový olej 5l teak olej. Určeno na nátěr dřevěných teras a zahradního dřevěného nábytku.


Hľadali ste: Teak olej - farby. Teak patio furniture is a good investment and one you should protect for the future. You can enjoy outdoor teak furniture for many years, and possibly even hand it. Během prací je nutné terasový olej pravidelně promíchávat. Je vhodné aplikovat dvě až tři vrstvy terasového oleje v tenkých vrstvách tak, aby na povrchu nezůstával přebytečný olej.


Povrch lze mezi jednotlivými nátěry přebrousit jemným brusným papírem. Jednotlivé nátěry lze nanášet v intervalech hodin. Nákup bez rizika: dní na vrácení. BBB Napouštěcí olej v odstínu Teak je nátěr na dřevo v podobě slabovrstvé olejové lazury.


Je vhodný jako nátěr na dřevostavby, ploty, pergoly, sruby. Používá se na udržení neošetřených dřevěných povrchů. Ochranný napouštěcí nátěr na bázi přírodních olejů pro ošetření povrchu a oživení vzhledu.

Při pravidelném používání ošetřujících. Po dalších dnech postupně nanášet 2-vrstvy čistého či zředěného oleje, nejlépe po zaschnutí předchozího nátěru. TEAK OIL - bezbarvý teakový olej. Nakupujte Napousteci olej na drevo teak nejlevněji na trhu. Teak Oil je speciálně vybraná směs modifikovaných přírodních olejů a vosků.


Düfa Týkový olej TO - Teak Öl impregnační prostředek na údržbu tvrdého nelakovaného dřeva a dřeva ošetřeného lazurními nátěry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky