pondělí 24. října 2016

Cyky 5x10

Power cable CYKY -J 3x1. Kabel CYKY-J 5xKabel pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách (Např: V zemi, v betonu). PATEIKTOS KAINOS GALIOJA VILNIAUS parduotuvėje ARBA UŽSAKANT IŠ JOs Prekes siunčiame visoje Lietuvoje, siuntimo kaina nuo 3. Silové pevné ( CYKY ) káble s medenným jadrom sú najpoužívanejšími káblami v elektroinštalácii domov, bytov, kancelárii, či priemyselných objektov.


V našej ponuke nájdete veľké množstvo druhov s rôznym počtom žíl a prierezov, od káblov na svetelné či zásuvkové okruhy, až po prívodné káble. CYKY se používají při elektroinstalaci domovních a průmyslových rozvodů. Kabely CYKY je vhodné uložit do chrániček, do lišty, do trubek nebo pod omítku. Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny.


Učel použitia kábla a technické parametre nájdete v priloženom katalógu, fotografia má iba ilustračný chrakter. Velké množství kabelů CYKY skladem. Na našem eshopu lze zakoupit kabely o různých průměrech a to nejen po celých baleních, ale i po metrech.


Surenkame pilna uzsakyma per 1d. Dobrý den, minimální průřez kabelu by měl být CYKY 4x1 použijte koupený kabel ( CYKY 5x) a na ovládání HDO CYKY 3x5. Budete mít i případnou rezervu do budoucna. CYKY kabelis – tai varinis, monolitinis, apvalus kabelis su PVC izoliacija. Váš názor pomůže ostatním.


Jen za poslední týdny se o tento produkt zajímalo lidí. BAREVNÉ ZNAČENÍ VODIČŮ: HNĚDÁ, MODRÁ, ZELENOŽLUTÁ KABEL CYKY 3Cx ( CYKY -J 3X6) Konstrukce 1. Měděná plná holá jádra 2. PVC insulated and PVC sheathed power and control cable APPLICATIONS For fixed installation in interior premises, cable ducts, in the open air, in water – as. Technické parametry: - počet žil: - průřez žil: mm2.


CYKY-J 5x(C) Kabel CYKY 5xmm- barevné značení J (C) Pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách, v zemi, v betonu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Kábel CYKY-J s prierezom 5x10mm ktorý sa dá využiť vo vnútornom aj vonkajšom prostredí.


Kábel je určený pre pevný rozvod elektrickej energie v zemi alebo vo voľnom prostredí bez akéhokoľvek mechanického namáhania. Používa sa najmä s technológiou s vyšším prúdovým zaťažením či ako prívodný kábel do budov a domov. Pro instalaci přímo pod omítku, do bytových jader a pro ukládání do trubek a lišt. Instalace tohoto výrobku smí provádět pouze o soby s. Jėgos kabelis su PVC izoliacija ir apvalkalu.


Gali būti klojamas lauke, žemėje, sausose, drėgnose ir šlapiose patalpose, tiesiogiai į betoną, kabeliniuose. Dům a zahrada - CYKY 5xbazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve. Společnost Lebak je velkoobchod s kabely. Dom a záhrada - cyky 5xbazár.


Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky