pátek 21. října 2016

Dveře palubkové

Dlouholetá výroba a prodej palubkových, masivních,smrkových a dubových,tradičních, kvalitních,ekologicky čistých, ručně vyráběných českých. Zateplené vchodové dveře provedené v mnoha dekorech. Palubkové dveře SMRKOVÉ PALUBKOVÉ DVEŘE S CERTIFIKÁTEM ČSN.


Nabízíme kvalitní palubkové dveře za bezkonkurenční ceny, a to ve standardních rozměrech. Kvalitní česká výroba ze smrkového masivu za pěkné ceny. Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku. Na našich prodejnách můžete zakoupit zateplené smrkové palubkové dveře. Vybrat si můžete z vzorů.


Některé palubkové dveře jsou na prodejně připraveny k odběru! Ostatní dveře vyrábíme bežně v rozmezí - dní. Jsou proto připravené i pro zámek FAB.


Nabízíme palubkové dveře jak na použití venku, tak samozřejmě i do vaše interiéru. Bez povrchové úpravy, zasklené. Palubky 92x12mm z obou stran, vevnitř zatepleno polystyrenem.


V červenci jsme si pro vás připravili za super akční cenu hned několik produktů! Nahlédněte do všech kategorií a vyberte si ke svým dveřím také. Popis produktu Venkovní dřevěné vchodové dveře PALUBKOVÉ Venkovní dřevěné vchodové dveře PALUBKOVÉ tl. K osazení do stávající zárubně (dle české normy) nebo volitelně s rámovou zárubní. Vyberte si z nabídky našich dvoukřídlých palubkových dveří , případně nás kontaktujte se svým individuálním požadavkem.


Levné vchodové dveře plastové, masivní dřevěné, palubkové , plechové do bytů. Vchodové dveře do bytu Trend plus, model ořech. Rozdělení křídel na půl, i mimo střed.


Lze namontovat 4x sklo na dveřní křídla. Nabízíme vchodové dveře - palubkové dveře , bytové dveře , domovní dveře. Retro, moderní, rámové deskové, black line protipožární dveře. Profil dveří mm, vnitřní prostor je zateplen izolací. Klika Maja štítek patina pro dům (Kovová oboustranná klika pro palubkové a masivní vchodové dveře ) Kovová oboustranná klika se štítkem v barvě patiny.


Zárubeň tesařská: 80: pravá, levá: 1. Jsou určené pro použití jako druhé vstupní dveře. Jsou vyrobeny z palubkového smrkového dřeva, bez povrchové úpravy. Sendvičové lepené dveře z masivního borovicového (smrkového) materiálu o síle mm dle ČSN. Výška průchodu 194cm, šířka 138cm, zvenku prkna, zevnitř desky a mezi tím 3cm. Tradice dřevařské výroby, vysoká kvalita smrkového dřeva, škálovatelnost, dlouholetá stálost.


Decentní design a provedení spojují vlastnosti plných a prosklených dveří. Dveře jsou bez povrchové úpravy. Možno namontovat do dřevěné i ocelové zárubně. Na prodejnách můžete zakoupit smrkové palubkové dveře dvoukřídlé. Poté si zvolte orientaci dveří - zda potřebujete levé nebo pravé dveře.


Posuvné dveře vám pomohou ušetřit spoustu místa a příjemně ozvláštní také design interiéru vašeho bytu. Obzvláště oblíbené jsou posuvné dveře do koupelny, protože tam je úspora prostoru velmi důležitá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky