úterý 25. října 2016

Hmozdinky do sadrokartonu

Hmoždinky určené do sádrokartonu a deskových materiálů. Pokud si nejste jisti s výběrem hmoždinky do sádrokartonu, přečtěte si nejprve toto malé. Jak vybrat správnou hmoždinku do sádrokartonu?


Deskové materiály jako jsou sádrokarton, sádrovláknité desky, dřevotříska jsou velmi oblíbené ve stavebnictí pro rychlou a suchou výstavbu. Jak správně zvolit hmoždinku do deskových a dutých materiálů vám poradí toto naše video. Poraďte se s naším technickým oddělením o volbě výrobku optimálního pro vaši aplikaci.

This feature is not available right now. Stropní trn DK MONT DNHKN. Předtím je nutno do sádrokartonu o tloušťce nad mm vyvrtat otvor o průměru až mm, u slabších desek není předvrtání nutné.


Je nezbytné, aby byl za deskou dostatečný prostor. U plných materiálů jsou většinou dvě, u dutých čtyři. Na větší zatížení se využívají hmoždinky, které se roztáhnou do čtyř stran.


Zavrtá se do roviny s povrchem sádrokartonové stěny. DUOBLADE se báječně hodí k upevňování požárních hlásičů, garnýží, záclonových tyčí nebo žaluzií, ovšem pozor - neměli byste vědomě překračovat garantovanou únosnost.

Pri plných materiáloch sú väčšinou dve, pri dutých štyri. Na väčšie zaťaženie sa využívajú hmoždinky, ktoré sa roztiahnu do štyroch strán. Použití do sádrokartonu. Hmoždinka se pomocí montážního přípravku zařízne do sádrokartonové desky. Materiál se upevní pomocí vrutu.


Sortiment fischer nabízí univerzální i speciální plastové a kovové hmoždinky do různých stavebních materiálů a pro nejrozmanitější aplikace. Plastové hmoždinky do sádrokartonu. I jich je několik druhů. Zaregistrujte se a získejte slevu. Začněte registrací do systému, ta Vám přinese základní slevu téměř na celý sortiment (výjimky jsou označené).


Existují například různé hmoždinky do betonu, cihly, sádrových bloků, provzdušněného betonu, perforovaného kamene, dutých tvárnic, cementu s dřevitou vlnou a sádrokartonu. Když zakoupíte hmoždinky a vruty jako sadu, můžete si být jisti, že se k sobě budou hodit. V HORNBACHu sa všetko točí okolo stavby, bývania a záhrady.


S našimi projektami porastiete. Výběr prodejny může ovlivnit skladové zásoby vybraného zboží, jeho cenu, popřípadě i cenu dopravy. V košíku nemáte žádné produkty.


Tyto hmoždinky jsou také naprosto elektricky nevodivé.

Standardní hmoždinka pro použití do všech typů stavebních materiálů. Upozorňujeme, že množství bylo aktualizováno. Je to způsobeno balicím a minimálním objednávacím množstvím.


Hmoždinka do sádrokartonu Fischer GK, balení ks: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Kotvení do sádrokartonu v Baushopu koupíte za skvělé ceny.


Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek. Platit můžete hotově i kartou. Historicky starší než hmoždinky plastové byly kovové kotvy.


Ty se však původně vyráběly jen v provedení do plného zdiva a do betonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky