středa 26. října 2016

Děrované cihly

Duté cihly se používají na stavbu příček a jiných konstrukci (současný název je příčkovka), kde je požadována lehkost. Jsme výhradní distributor švýcarské firmy, výrobce kotevní techniky, Mungo. Firma HELUZ vyrábí a dodává komplexní cihelný systém pro hrubou stavbu, tzn. Talířové hmoždinky do děrované cihly např. Heluz nebo Porotherm jsou určeny pro dodatečné ukotvení fasádních izolačních desek pro zateplení fasády domu.


K dispozici je cca 100ks. Cihly jsou NOVÉ, nepoužité. Vyzvedávky jsou možné o víkendech i ve všední dny - záleží na domluvě.


Vyzvednutí je možné o víkendech i ve všední dny - záleží na domluvě. Prodám cihly - děrované, duté. Tažené lícové cihly Klinker mají pevnost tlaku nad MPa a mají tři pohledové strany. Vyrábějí se děrované nebo plné.


Poznáme je také podle typického zvonivého zvuku. Maloformátové cihly HELUZ pro pohledové a lícové zdivo, vnitřní nosné i nenosné zdivo a pilíře. Příčně děrované cihly CDm jsou určeny pro zdivo.


Obvodové cihly nebroušené s vysokým tepelným odporem, vhodné pro nízkoenergetické a pasivní domy. Skladem nový plastový okapový systém v několika barevných provedení. Děrované cihly slouží pro snížení hmotnosti a lepší tepelnou izolaci.


Nyní sleva až - pouze do vyprodání! Jedná se o zavádějící ceny na českém. Tyto podélně děrované cihly se používají hlavně pro zdění nenosných (výplňových) zdí a příček tloušťky a 1mm a pro přizdívky.


Při zdění se používají běžné vápenné nebo vápenocementové malty hustší konzistence. Plné cihly , děrované cihly a tvárnice Vápenopísková cihla se používá v hrubé stavbě na příčkové zdi či venkovní zdi, nabízí vysokou zvukovou. To je základní atribut, který určuje jejich vlastnosti a tím také vlastnosti staveb, které jsou z nich postaveny.


V domech z cihel Porotherm je zdravé a příjemné vnitřní prostředí. V létě se v nich schováte před horkem, v zimě nemusíte mít obavy z chladu. Domy ze zdiva Porotherm představují rozumnou. Pálené cihly jsou vyráběny z přírodních materiálů. Jsou vysoce kvalitní a vhodné pro realizaci velkého množství různorodých projektů, a to i pokud řešíte zateplení fasády.


Nový hliníkový systém pro montáž odvětraných fasád vyvinutý pro použití různých fasádních desek. Automatický lis na nepálené cihly. Zdroj Open Source Ecology. Hurdis šikmé čelo 100x25x8cm. Podélně děrované cihelné tvarovky jsou tradiční stropní desky používané v polomontovaných stropních.


Svisle děrované cihly Porotherm AKU SYM jsou určené pro omítané nosné zdivo tl. POROTHERM AKU SYM P15. Rozměr: 2x 1x 65: Počet na paletě: 2ks: Vytvořeno na Webmium. Dále se také vyrábějí pálené cihelné pásky, odlehčené cihly, děrované cihly , voštinové cihly, duté cihly atd.


Výroba pálené cihly A jak se plná pálená cihla přesně vyrábí? Otázkou zůstává, který přístup kombinace páleného cihelného bloku s izolačním materiálem je lepší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky