pondělí 24. října 2016

Odhlučnovaci material

Specializujeme se na výrobky pro odhlučnění. Mezi produkty jsou akustická pěna, akustický molitan, mobilní paravany, absorpční panely a zástěny z plexiskla. Odhlučňovací, zvukopohlitivý, tlumící a tepelněizolační materiál. Složení: vrstvený materiál tvořený z perforované Al-fólie, skelného průpletu a. Něco málo o stavebních konstrukcích a šíření hluku. Hluk se šíří konstrukcí, jako například teplo kovem.


Některými materiály více, některými méně. Kontaktujte nás a rádi Vám. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Odhlučnenie na kľúč, kvalitná zvuková izolácia a profesionálne akustické služby od Potichu. Ponúkame Vám až ročnú záruku a plne certifikované. Ta nejkvalitnější zvuková izolace z celé Evropy na Potichu. Poradíme vám ten správný materiál, který vám dodáme až k vašim dveřím. Na tomto webu využívame takzvané cookies.


Přečtěte si podrobné informace. Omlouváme se za zdržení, ale počítačová síť, ze které se připojujete, zatím nebyla zařazena do seznamu důvěryhodných. Odhlucnovaci material najdete a porovnáte na Srovnanicen. Vaše odpověď se proto v. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Je složená z vrstev papírového kartonu a jemného křemičitého. PROTIHLUKOVÉ DESKY – BOSÁŽ. Protihlukové desky v antracitové barvě jsou opatřeny samolepící vrstvou.


Jedná se o samozhášivý pružný zpěněný. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Nejvyšší zvuková pohltivost, již od úrovně 2Hz při tloušťce 5cm.


To a více je Stered Acoustic, u nás ho najdete skladem. Chtel bych se zeptat, jestli muzu material nalepit ze spodu plastoveho krytu motoru? Jde mi hlavne o to, zda vydrzi teplo od motoru.


Popr poradte jiny material. Při práci máme rádi ticho a klid. Vyrábíme ticho a dodáváme ho všude tam, kde je ho nedostatek. Vítejte v našem internetovém obchodě s autodoplňky a autopříslušenstvím pro motoristy.


Nabízíme autodoplňky, autokosmetiku a. Dobrý den K polystyrenovým čtvercům - určitě, ne. Nesmíte nic lepit, ani pevně spojit se stěnou, nebo stropem který je třeba odhlučnit. Máme záujem o materiál na odhlučnenie v rušni, material by išiel medzi motor a kabínu, o koľko decibelov sa zníži hlučnosť, asi by išlo o ten najhrubší materiál,mal by bať odolný teplú ale zime,nakoľko rušne nie sú garážované.


Obecně platí - čím větší bosáž, tím lepší útlum. Basové pasti neboli Bass trapy mají svůj tvar uzpůsoben tak, abyste jej mohli snadno umisťovat do rohů místností, kde se zvuk odráží a narušuje akustiku. Základní akustické pěny. Akustická pěna slouží ke snížení doby dozvuku v prostoru a tak ke zlepšení poslechu ať už mluveného slova či hudby. Free UK Delivery on Eligible Orders!


Tuning a autodoplňky pro všechny typy vozů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky