pondělí 31. října 2016

Těsnění klingerit

Nejmenší objednací množství je dm2AFG. Prodám desku na těsnění jen jako celek. Osobní odběr ideálně odběr Litvínov také možno předání Plzeň, Most, Žatec, Rakovník nebo poštou. A: Anti-Haft – povrch desek je ošetřen proti-přilnavou vrstvou.


Odstranění starých těsnění je díky tomu mnohem jednodušší. Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies.

Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vyrábíme ploché těsnění , sekáním a řezáním, všech tvarů a rozměrů. Lisujeme grafitové a závěrné kroužky.


Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým. Napo Morava - Naše firma se zabývá výrobou těsnění , servisem a opravou strojů a zakázkovou výrobou dle požadavků klienta.


Máte zájem dostávat nejnovější produkty přímo na Váš e-mail?

Ploché těsnění pro příruby bez obsahu azbestu ( klingerit ) do 1°C z našeho e-shopu. KLINGERIT VICTOR REINZ je těsnící papír vhodný pro utěsnění různých druhů spojů. Odolává vnějším vlivů teplot a chemických látek.


Těsnění klingerit 70x48x- Značka Dakon - Náhradní díly pro plynové kotle e-shop. Jedná se o vláknitopryžovou desku s provozní teplotou cca do 340°C a to. Pasuje na většinu skútrů. POZOR nepasuje na mopedy Derbi a AM6.


Rozteč děr je 50mm a průměr výfukového otvoru je 25mm. Nemůžete vyplnit toto pole. Klingeritové těsnění výfuku. ATMOS těsnění klingerit. Otevřít větší obrázek.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Zde uvedené údaje slouží pouze pro informaci. Lapač nečistot slouží k ochraně portubí a zařízení. Jemné dvojité síto z nerezové oceli spolehlivě zachycuje všechny částice větší než mm.


A gasket is a mechanical seal which fills the space between two or more mating surfaces, generally to prevent leakage from or into the joined objects while under.

Příslušenství pro zedníky, obkladače, montéry, hodinové manžely, instalatéry, tesaře. Návrh, výroba a prodej těsnění - těsnicí desky ( klingerit ), pryže, přírubová a tvarovaná těsnění , ucpávkové šňůry a kroužky, teflon, teflonové pásky, těsnění obalovaná, celokovová a hydraulická. Litujeme, ale požadovaná položka je dočasně vyprodána a není skladem.


Dodáváme tlakové a tlakosací hadice vč. V současné době čekáme na další zásilku tohoto zboží. Velkoobchod a maloobchod vodo topo plyn.


Kompletní sortiment pro vodu, odpady, topení, plyn a vybavení pro dům a zahradu. Těsnící papír GUFERO Rotes Z je vhodný k výrobě těsnění , které odolává působení vody, oleje, nafty či například benzinu a jiných kapalin. Těsnící papír Rotes Z (též zvaný Rotěs) je ekologicky nezávadní papír, vyrobený z recyklovaných těsnících materiálů a je pojenu butadienovým lepidlem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky