úterý 25. října 2016

Trapézový plech ceník

Dále mohou být opařeny některým typem lakované. Každý trapézový plech je vyroben v nové výrobní hale s plně automatizovanou výrobní linkou na profilování plechů. Vyrábí se ve třech délkách - 2m, 3m a 4m, různých šířkách, tloušťkách a barevném provedení dle dostupnosti.


Instrukce montáž, skladování. Umožňuje realizaci efektivních konstrukci, které často lomí tradiční rozdělení na střec. Můžeme se s nimi setkat také pod názvem, který označuje výrobce - plech VSŽ, VIKAM, ARCELOR MITTAL, CB PROFIL, MÜNKER, SATJAM, ROVA, nebo v hovorových názvech trapéz, trapézák, vlna, hranatá vlna, plech do ztraceného bednění.


Použití trapézových plechů jako konstrukčních prvků pro střechy a fasády. Strešný (s odvodňovacou drážkou) a fasádny trapézový plech so zaujímavým vzorom so spevnenými prelisovaniami vĺn a veľmi efektívnou úžitkovou šírkou. Efektívny, efektný a úsporný.


Používa sa na oplotenia, ako krytina na hospodárske objekty, stropy, prístrešky, skladovacie haly a rôzne priemyselné objekty. Všechny druhy a varianty trapézových plechů KJG najdete v ceníku , který je přiložen. Pozinkované trapézové plechy dodáváme v tloušťkách – – 63. Katalog a ceník trapézových plechů. T lak – polyester μm, 1Kč.


Nyní na trapézový plech. Povrch lesk je ocelový, oboustranně žárově pozinkovaný plech , na pohledové straně s lakem na polyesterové bázi o tloušťce μm, na rubové straně pak s šedým ochranným lakem μ. Povrch je vysoce kvalitní s vyšší odolností proti korozi, zlepšenou barevnou stálostí a vynikající. Ceník trapézové plechy pozinkované strana 2. Lehká trapézová plechová krytina MASLEN. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Plechy trapézové se standardně dodávají v délkách - m. U trapézových plechů je možno zajistit skružování systémem soft-line.


Pri bytovej výstavbe sa uplatňuje predovšetkým ako krytina stien a striech garáží, altánkov, prístreškov, ako aj striech domov. Nabízíme kvalitní produkty výrobců Hille a Gutta, které mají na českém trhu tradiční zastoupení a jejich kvalita je léty prověřená. Nakupte trapézový plech u specialistů na klempířský materiál. Základní ceník trapézových plechů KJG.


Trapézové desky můžete vybírat z. Nabídka plechových střešních krytin. Vlastnosti plechových střešních krytin firmy Jiří Vencl. Dobrý den, Prodám zbylé trapezove plechy.


Výška vlny 12mm síla ocelového jádra 5mm. Rozměr jedné tabule je 2m délka, 1. Barevné provedení černé matně 100ks, nebo. Této problematice se na stránkách společnosti SATJAM budeme dále věnovat. Ceníky zboží na internetu Top ceníky.


Slitina je složena z Al, 4 Zn a Si. Tento profil je v nabídce také ve stěnové variantě. Zde naleznete kompletní popis a cenu trapézových KOB plechů, vše na jednom místě.


ALINVEST – tvarované hliníkové KOB plechy. DREVO, PLECH trapézový do hr. Vlnité plechy jsou z oceli s. ROVNÉ DĚLENÍ NA PILE, CENA ZA ŘEZ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky