pondělí 24. října 2016

Dřevostavby sedlčany

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba DŘEVĚNÉ KONSTRUKCE, s. GEN – Střešní konstrukce, s. Kvalitní nízkoenergetické rodinné domy ze dřeva. Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů. Nyní můžete zkontrolovat nejlevnější ceny od společností v Sedlčany.


Vzorový dům v Sedlčanech vychází z typového domu Sauvignon. Dům je vhodný k individuálním dispozičním úpravám s možností garáže, stání nebo terasy. Vybrané stavební firmy, doporučení řemeslníci, odborné firmy a specialisté z oboru dřevostavby , sruby v obci Sedlčany. Oslovte více dodavatelů a získejte.


Dřevostavby v Sedlčanech. Zajišťujeme kompletní servis od projektu až po realizaci výstavby na klíč. Postavili jsme pro Vás přes 3rodinných domů po celé ČR. Vyberte si z více než domů v našem katalogu.


Stavíme levné dřevostavby na klíč i zděné. Podívejte se na námi postavené rodinné domy, zahradní domky a jiné dřevostavby. Kontakty DŘEVĚNÉ KONSTRUKCE s. Poslední dobou se velice oblíbenými rodinnými stavbami stávají dřevostavby. Sedlčany a jejich okolí jsou také vhodnou lokalitou, jelikož zájem o. Zadejte svůj příkaz, a obdržíte přizpůsobené nabídky, poznáte ceny a porovnáte názory o firmách a profesionálech z Sedlčany.


Vzorové dřevostavby slouží jako veřejně přístupné domy, které můžete navštívit a vyzkoušet si, jak se v dřevostavbě žije, zažít si jednoduše dřevostavbu na vlastní kůži. V řadě vzorových dřevostaveb můžete získat odpovědi na Vaše otázky týkající se smlouvy, dodávky, stavby či technických parametrů domu přímo od odborníků na místě. Detailní informace o firmě.


Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Přehledná mapa pro vzorové a referenční domy postavené jako dřevostavby. Montované dřevostavby – realizujeme dřevostavby na klíč i hrubé stavby, nízkoenergetické dřevostavby i pasivní dřevostavby.


Konstrukce dřevostavby difúzně otevřená i konstrukce difúzně uzavřená. Realizujeme individuálně řešené dřevostavby , včetně vypracování projektové dokumentace. Dodáváme příhradové vazníky se styčníkovými deskami, s prolisovanými trny pro obytné stavby, jízdárny, haly, zemědělské stavby a dřevostavby. Dnes je běžné, že projekty typových domů je navíc možno, dle přání stavebníka-investora, upravovat.


Naše společnost vyrábí a montuje střešní konstrukce i dřevěné vazníky, vázané krovy a nejrůznější dřevostavby. Zapomeňte na beton a bydlete ve shodě s přírodou. Sháníte pro svou stavbu dřevěné prvky a konstrukce? Hledáte firmu, která Vám vyrobí a dodá příhradové vazníky? Pak neváhejte oslovit naši společnost.


Prostor mezi plášti je vyplněn tepelnou izolací. Kompletní postup jak postavit dům, zařídit interiér či udržovat zahradu. Tisíce fotografií, článků, tipů, rad a návodů.


Projekty domů, vybrané firmy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky