středa 26. října 2016

Koberec fortesse

Jedná se o špičkový zátěžový velurový koberec s drobnými tečkami. Doprava kuriérom je 09€ ale v prípade objednávky nad 488€ je zdarma! Platí sa priamo kuriérovi v hotovosti alebo bankomatovou kartou, takto si vždy v. Porovnání cen koberec fortesse , srovnání cen koberec fortesse na portálu HLEDEJCENY. Je určen do komerčních prostor s běžným namáháním. Záťažový koberec Fortesse je špičkový velúrový koberec s drobnými bodkami na podklade AB od firmy Balta.


Vhodný pre verejné a kancelárske priestory a je. Váš kontaktní telefon Pokud preferujete telefonní kontakt, uveďte to prosím v poptávce společně s časem, kdy Vám nejlépe volat. Kvalitní zátěžový koberec vhodný do kanceláří, hotelů, výukových prostorů atp.


Nejvyšší třída zátěže 3 šířka koberce m, váha vlasu 8g. Fortesse SDE je perfektní volba do kanceláře či jiných veřejných prostor. Nemusíte se bát položit ho na vyhřívanou podlavu.


Prodáváme bytové, kusové, metrážové, dětské i zátěžové koberce. Hlavní výhodou je jeho odolnost vůči kolečkovým židlím. Pohlcuje zvuj a dokonce je vhodný i pro alergiky. Luxusní zátěžový koberec vhodný do kancelářských a reprezentativních prostor.


AB, celková výška mm, vzorek zdarma, doprava zdarma u objednávek nad 5. Reprezentativní koberec Fortesse typu velur, vhodný do pracoven, kanceláří a jiných reprezentativních místností. Podlahářství Jiří Havel Praha vám nabízí prodej podlahové krytiny řady druhů (PVC podlahy, dřevěné podlahy, plovoucí podlahy, koberce atd.). Je vhodný do prostor s podlahovým vytápěním. Velice kvalitní a luxusní zátěžový koberec , ktery se hodí například do kanceláří, jednacích místností apod.


Tento koberec je vynikající pro použití v kancelářích. Popis: Záťažový strihaný koberec FORTESSE 1Vysoko kvalitná záťažový koberec vhodný do komerčných priestorov, koberec má aj triedu záťaže pre kolieskovú stoličku. Krásný střižený koberec 1 PA s širokou paletou vybraných barev. Zajišťujeme dopravu i vše.


Se vyznačuje jemným povrchem. Střižený koberec - Optima. Vyberte si svoj kúsok u nás! Je trvanlivý, má tvarovú pamäť a dobré akustické vlastnosti.


Koberec zátěžový Aktua 1- D. Dodáváme tyto varianty: šíře 4cm. Zátěžový střižený koberec FORTESSE 177. Ceny koberců jsou pouze orientační. Kód produktu: Fortesse Sde New 197.


Zo širokej škály výrobcov kobercov dávame do popredia koberce spoločnosťi ktoré sa radia ku svetovej špičke. Metrážové koberce Fortesse jsou vhodné do kancelářských prostor a hotelů. Počet mv roli 4m šíře je: 120mMinimální odběr u řezů je 1běžný metr. Predávame online, podlahy a podlahové lišty, korkové podlahy, oleje na podlahy Osmo, laky na podlahy Junckers, prechodové lišty. CUT PILE z kvalitného polyamidivého vlákna IMPREL PA6.


V bytovém použití je CRAFT téměř nezničitelný. Kombinace polyamidu a polypropylenu. Všechny střižené koberce jsou trvanlivé, a hlavní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky