úterý 25. října 2016

Nástavkové úly prodej

Všechny nástavkové úly, které vyrábíme, palubkové i celodřevěné, jsou chráněny průmyslovým vzorem zapsaném v rejstříku průmyslových vzorů. V kategorii Nástavkový úl - si můžete vybrat celodřevěné a palubkové úly v rámkových mírách. Výroba a prodej nástavkových včelích úlů Eurodadant.


Nástavkové včelí úly V dnešní době patří mezi nejrozšířenější úly. Metodika včelaření v úlu Eurodadant je upravená pro přírodní a klimatické podmínky ČR. S možností volby teplé nebo studené stavby.


Ve své nabídce udržujeme nejpoužívanější nástavkové míry s rámkovou mírou x 24. Jediným zapáčením oddělíte přitmelené nástavky od sebe a bez poškozování nástavků. Prodej včelařských potřeb a pomůcek, prodej včelích produktů a včelí kosmetiky.


Zateplené i celodřevěné včelí úly. Izolace včelích úlů polystyrenem nebo ovčí vlnou. Prodám nástavkové včelí úly na rámkovou míru 39x24. Složení úlu- ks varroa dno,ks nástavků,stříška. Přesná truhlářská práce,doklad na případnou dotaci samozřejmostí.


Výroba nástavkových úlů a prodej včelařských potřeb. Včelí úly a Včelařské potřeby. Přesazené víko z pozinkovaného plechu a zateplením polystyrenem silným cm.


Přesazená víka jsou všeobecně vhodná pro kterékoliv volně stojící úly. Mateří mřížky a potřeby pro práci se včelami. Dále tu najdete včelařské potřeby pro práci s voskem a medem.


Několik typů rámků a pomůcky k jejich výrobě jako jsou přířezy a mezistěny. Vybavení na stáčení medu odvíčkování. V podstatě nemá smysl uvažovat nad jiným úlem než nad úlem nástavkovým.


U nás si vyberete dna, víka, nástavky i krmítka do včelího úlu. VYBERTE SE I VY,VČELÍ ÚLY S NEJLEPŠíM POMĚREM CENY A KVALITY A UVIDÍTE SAMI,ŽE I LEVNĚ,SE DÁ ZAKOUPIT KVALITNĚ! Celodřevěné úly , s cinkovaným spojem,profi vyráběná spárovka s lepením D4. Osobně se však něvěnuji pouze výrobě a prodeji úlů, ale sám přes let včelařím a všechny mé výrobky dlouhodobě testuji v praxi.


Nástavky jsou palubkové, uteplené polystyrenem, vnitřní stěny jsou zhotoveny ze dřeva. Další součásti jsou krmící strůpek s prosakovací mřížkou pro krmení, a uteplená stříška. Dřevěné nástavkové úly od firmy Břínek. Palubkové nebo celodřevěné.


Nástavky u těchto typů úlů jsou sestaveny z dvou dřevěných rámů (horního a dolního), zčepovaných, slepených, sbitých a pobitých palubkami. Dna jsou bud varroa dna nebo pevné. E-shop i kamenná prodejna, výroba a prodej včelařských potřeb, včelí úly , medomety, vařáky na vosk, med a včelí produkty, výkup včelího vosku.


Doprava zdarma od určité ceny. Nabízíme velkoobchodní služby. Svazové sklenice 7ml s víčky. Výměna vosku za mezistěny. Provádíme výkup vosku a voští za aktuální výkupní ceny Sklenice, med.


Zabýváme se výrobou zateplených i celodřevěných včelích úlů. V naší nabídce najdete (V ČR nejrozšířenější) nástavkový úl rámkové míry x 2 nástavkový úl Langstroth, Čechoslovák a Tachovák.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky