středa 26. října 2016

Kvh hranoly cena

Hoblované prkno, x 1mm, délka m. Pro konstrukční hranoly KVH se vybírá vysoce kvalitní, převážně jehličnaté řezivo, zejména smrkové. KVH masívne konštrukčné hranoly. KVH hranoly NSi 40x140mm x 8m.


Die Seite wird automatisch neu geladen, wenn diese Felder ausgefüllt werden. Anzahl der Artikel pro Seite. Kvalitné hranoly ponúkame od výrobcu STORA ENSO. Skladem držíme pouze KVH NSi -tučně zvýrazněné, ostatní hranoly jsou na objednávku 2-týdny.


Skladom držíme viac rozmerov a vieme zabezpečiť aj rýchle dodanie aj z vašimi rozmermi ,podla vášho projektu. Maximální průřez těchto hranolů je 140×2mm. Nabízená kvalita těchto hranolů je NSi – nepohledová, která ovšem v převážné většině použití těchto hranolů dostačuje. Dodává se standardně v délkách 13m.


Drevovláknitá izolačná doska STEICO protect dry vhodná pod fasádne omietkové. Přidat hodnocení obchodu. Hranoly Fošne Dosky Strešné late. Potřebujete dřevěné, hoblované a vysušené konstrukční hranoly ? Pak jste u nás na správné adrese. Zavolejte našim odborníkům nebo se zastavte v našem.


Cenová nabídka Vám bude zaslána v nejbližším termínu. Prodej BSH hranolů v Ondřejově BSH Brettschichtholz, jehož synonymem je v angličtině zkratka GLT – Glued Laminated Timber. KVH alebo masívne konštrukčné drevo sú stavebné hranoly zo smrekového dreva, ktoré sú štvorstranne hobľované s jemne zrezanými hranami.


Na výrobu BSH hranolov sa používa mäkké drevo ihličnanov, najčastejšie však smrek. Na čo sa toto drevo používa najčastejšie? Lepené drevo sa vyznačuje svojou pevnosťou a odolnosťou, takže sa vo veľkom využíva v stavebnom priemysle. Při větších rozměrech může dojít, i přes vysušený stav, ke kroucení a praskání dřeva.


Na části řeziva zbavené nepřípustných vad jsou z čela hranolu vyfrézovány zubové spoje (tzv. cinky), do kterých se nanese lepidlo a pomocí nichž jsou jednotlivé kusy k sobě tlakem slepeny. Cena produktu bez dopravy. Největší výhodou je jistě tvarová stálost.


Jedná se o hoblované a vysušené hranoly, nejčastěji ze smrkového dřeva. Díky tomu se dají skvěle využít pro menší stavby, jako jsou pergoly a altány, ale i pro větší stavby, od chatek až po rodinné domy. Nabízíme dřevěné hranoly na krovy a jiné využití.


Máme let zkušeností, poradíme, přivezeme. Zjistěte si aktuální cenu hranolů. Uvedená cena je bez dopravy - provozovna Linhartice 231. My tomu odborně říkáme KVH , jinak jsou to lepené trámy. Vyrábíme je v různých délkách, v lepených spojích jsou pevnější než všude okolo a chce-li zákazník pa.


Jedná se především o tvarovou stálost, předejdete tak prasklinám či vrtulím. Drevené hranoly Ponúkame Vám drevené hranoly , ktoré sú vysušené a povrchovo upravené hobľovaním a majú široké využitie v stavebníctve. Ide o konštrukčné drevo z ihličnatých drevín (smrekové drevo), ktoré spĺňa najnáročnejšie požiadavky na kvalitu, pevnosť a únosnosť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky