středa 26. října 2016

Ježek ze šišek

Roztomilého ježka ze šišek můžete posadit do podzimních truhlíků či květináčů. Ale je dost krásný na to, aby jako hlavní hvězda zdobil třeba schody. Tento pin objevil(a) Jana. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Ježek z šišek — Šikulové,. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Ivana Srdečně vás vítám na svém blogu. Můj blog je složen ze střípků života naší rodiny, mých koníčků a lásky ke starým věcem.


Chodíte rádi na procházky do lesa a každou chvíli se vám pod nohy pletou šišky z borovice? Nebo jich máte plnou zahradu. Omlouváme se, ale v době výroby sezonních dekorací, např. Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu.


Zvlášť zábava s dětmi s využitím kuželů šťourat různá zvířata. Je třeba vymyslet trochu a budete mít celou sbírku nádherných hraček. Uvidíme, jak ven ze smrku kuželů, aby zábavné ježka. Krok za krokem při výrobě ježek jedlových šišek. Kužely - je univerzální základ pro kreativitu.


S řadou tvarů, velikostí a odstínů darů přírody, jedle kužely jsou snadno převést do původních, zajímavých článků. V kombinaci přírodních surovin s. Dokonce moje náctiletá dcera uznala, že ježek je COOL - maminky puberťáků jistě pochopí, že se jedná o výraz obdivu :-) A tady je ještě slíbený odkaz na dětskou verzi ježka ze šišek - vyloupané šupiny šišek lepíme na předkreslený obrázek. Vzhledem k povaze materiálu, ze kterého je ježek vyroben, se hodí spíš než do bytu třeba na chatu nebo chalupu. Co k výrobě ježka budete potřebovat?


Honem do lesa na materiál :-). Na materiál vyrazíme do přírody, aspoň naše tvoření spojíme s příjemnou procházkou. Tělíčko je z punčochy naplněné suchou trávou.


Jak vyrobit ježek z borovicových kuželů - frostpattaya. Ježka si předkreslíme černým posisovačem na barevný karton. Pomocí herkulesu přilepujeme bodliny z vyloupaných šišek. Dozdobíme větvičkami, šípky, vylisovanými listy.


Tady najdete prostorovou variantu ježka ze šišek. Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Pomůcky a potřeby: pracovní podložka. Rámeček na obrázek - ze skořápek.


Závěs na krk - z kokosového ořechu. Tito roztomilí ježečky, jsme vytvořili ze šišek a následně jim vytvořili pelíšek. Ty mají ježci totiž nejraději ze všeho. Maj to jako zákusek po každém jídle.


Vždycky si po večeři jako dezert dají jedno menší jablíčko :D :D :D (dělám si srandu, ježek je hmyzožravec a jablka na jeho bodlinách jsou ten největší nesmysl jaký kdy byl vymyšlen. Ale budiž - působí to podzimně, tak to děláme. Stejně jako sluníčku malujeme oči a pusu).


Dřevěný nábytek je nejlepší. Můžete si jej umotat ze slámy, nebo koupit. Doporučuji slaměný a né polystyrénový.


Přece jen je to umělá hmota a mezi šiškami by prosvítala bílá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky