pátek 28. října 2016

Stohová řezačka

Stolní stohová řezačka s délkou řezu 3mm, má ručně nastavitelný zadní doraz a přítlak. Stohové řezačky Dahle jsou velmi výkonné, kompaktní a přesné. Stabilní pracovní plocha a možnost řezat velké množství materiálu ocení zejména tiskaři, či gra.


Profi- řezačka pro řezání bez otřepu. Broušený rotační kotoučový nůž i spodní nůž. Spolehlivá a přesná řezačka s maximální bezpečnostní výbavou pro komfortní obsluhu.


Elektromechanická stohová řezačka s délkou řezu 6mm, max. Přenosná kompaktní stohová řezačka s délkou řezu 3mm a maximální výškou uříznutého stohu mm. Je ideální pro kancelářské aplikace a. Výkonná stohová řezačka s délkou řezu 4mm. S vřetenovým zadním dorazem, plastovým bezpečnostním krytem a pákovým rychlo-upínáním stohu.


Stojan je součástí řezačky. Mechanická stohová řezačka vysoce kvalitního provedení značkového výrobce EBA, řezání až do formátu A délka řezu 4mm, výška stohu mm, hloubka vložení stohu 4mm. Výrobce klade vysoký důraz na bezpečnost obsluhy, stroj je vybaven souborem bezpečnostních prvků SCS – „Safety Cutting System“. Kompaktní elektrická stohová řezačka s délkou řezu 4mm s. Dostupnost: Na dotaz Nahoru Nejsou žádné další produkty. Komfortní obsluha díky modernímu dotykovému ovládacímu panelu.


MECHANICKÁ STOHOVÁ ŘEZAČKA S DÉLKOU ŘEZU 4MM SCS (Safety Cutting System) - sklápěcí transparentní bezpečností kryt na přední straně stolu. Vysoce kvalitní řezačka pro komerční využití. Silná ruční stohová řezačka s délkou řezu 4mm. Profesionální řezačka s integrovanou optickou závorou.


Maximální hloubka vložení stohu je 4mm což zajistí plnohodnotný ořez formátu A3. Vaše výtisky je možné rozřezat na stohové řezačce po cca ks najednou. Velkoformátové výtisky je možné. Stroj několik let nepoužívaný, odstaven funkční, z každodenního provozu. Robustní stohová řezačka s elektro-mechanickým pohonem nože Vybavena novým, patentovaným EASY-CUT kotoučeme pro pohodlné a bezpečné řezání.


Vybaveno novými technologiemi , patentovaný EASY- CUT aktivace nože pomocí lišty a bezpečné řezání. Ruční řezačka na papír moderního designu. Ergonomické madlo s výměnným rotačním nožem v ceně. Díky stálé kontrole dráhy řezu je pohyb nože hladký.


Horní nůž je broušený, vyrobený z nožové ocele Solingen. Cenově výhodný vstupní model v kvalitě pod značkou IDEAL - Made in. Pohodlné řezání do formátu A délka řezu 4mm, hloubka vložení stohu 4mm.


Stroj má integrovaný soubor bezpečnostních prvků SCS. Minimální řez mm, Délka. Stohová řezačka Challenge Titan 2– šířka řezu 50. Pohodlné a přesné řezání do formátu A délka řezu 4mm, elektromechanický pohon nože a digitální zobrazení míry zadního dorazu. Všechny údaje spočívají na.


Výkonnější modely jsou vybaveny elektrickým pohonem. V nabídce máme kvalitní stohové řezačky značek Dahle, Ideal a KW trio. Fungují obdobně jako pákové řezačky, avšak svou kapacito.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky