pátek 28. října 2016

Kalcium silikátová deska

Izolační deska SILCA 2KM - mm. Silca se v současné době stává na českém trhu nejprodávanější stavebně izolační materiál pro stavbu krbů a. V katalogu nemáme podrobnější informace o kalcium silikátová deska. Aby jste zabránili tomuto jevu, musíte povrh desky uzavřít materiálem k tomuto určeným. Jinak dochází k uvolňování nežádoucího „prachu“ z desky do vytápěného prostoru. Minerální, bezvláknitá tepelněizolační deska.


Z důvodu vyhovění požadavku národního památkového ústavu a splnění podmínek investora na snížení provozních nákladů, byl navržen a aplikován systém vnitřního zateplení bez parozábrany postavený na hygroskopických tepelně izolačních deskách o dimenzi 1mm z kalcium silikátu lepených ze strany vytápěného interiéru na obvodové zdi. Detailní popis produktu. Vyráběny jsou německou kvalitou a precizností. K tomu přispívá hned několik velmi důležitých faktorů. Silca 2KM má perfektní tepelně-izolační.


Pouze po ucelených paletách! Izolace krbu si vyžaduje použití kvalitních materiálů. Doporučujeme Vám německé tepelně izolační desky Silca nebo Promasil. Tyto izolační desky jsou.


Obestavby teplovzdušných (a teplovodních) krbů se v současné době většinou staví z tepelně-izolačních materiálů, jako jsou například velkoformátové kalcium -silikátové nebo vermikulitové desky. Jsou poměrně levné, práce s nimi je snadná a rychlá. Jak si ale vysvětlíme dále, v některých případech je vhodnější použít i jiné materiály. Mezi jeji vlastnosti patří PEVNOST, perfektní TEPELNÁ. Sálavá konstrukční deska , s níž poznáte jednoduchost zpracování a rychlost použití.


Ideální doplněk zadních částí topidel, ale také nedílná součást obestaveb. Lehká sálavá deska s optimální pevností a minimální tepelnou roztažností. Kromě toho, že je nehořlavá, je také nepropustná a. Vnitřní zateplení budov. Tepelněizolační podhledy pro zateplení garáží, stropů sklepů a podjezdů.


Vnější zateplení obvodových konstrukcí. Jako ekologická kalcium silikátová tepelně izolační klínová deska pro prevenci proti tvorbě plísní a vnitřní zateplení budov. Určeno speciálně jako přechodový ukončovací profil z vnitřního zateplovacího systému ZEROTHERM KSP na stěnu. Velké uplatnění deska PACKWALL basic a PACKWALL surface nachází během realizace dřevostaveb, kde plně nahrazuje konvenčně používané deskové materiály. Deska je zdravotně nezávadná a neobsahuje žádná asbestová, skleněn.


Grenapaste – lepidlo ( žáruvzdorné , 1kg). GRENAMAT AS 800x600x30mm. Kalcium- silikátová deska SILCA 2KM – mm. Dále by mě zajímalo, jestli lze pro obložení krbu použít desky cetris,. Desky Superisol jsou určeny pro použití při izolaci.


Pro izolaci od stěn je vhodný PROMASIL ( kalcium-silikátová deska ). Potřebujete-li izolační materiál, který snese vyšší zatížení, použijte VERMIKULIT. COMPRI izolace = prověřené systémy pro úsporu energií. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky