čtvrtek 15. prosince 2016

Kanadský srub cena

Komplexní služby včetně projektové činnosti a financování. Pak je pro vás kvalitní dřevěný srub tím ideálním místem pro život. Bydlení ve srubech má své nenapodobitelné kouzlo, o čemž se už přesvědčili tisíce lidí. Splynutí s přírodou vám dodá každodenní energii, odbourá stres a domov vám nikdy nezevšední, takže se vždy budete rádi vracet.


Okolí srubu Yukon na břehu Hněvkovické přehrady.

Každa roubenka a kanadský srub je originál, tento katalog slouží jako vychozí podklady, kterým směrem se při stavbě ubírat. Je prostorný kanadský srub s pěti obytnými místnostmi a prostornou galerií. Svými rozměry uspokojí nároky až členné rodiny. Srub je vhodný jako rodinný dům, nebo menší rodinný penzion.


Vstup do srubu je vhodné orientovat na JZ, Z, S, SZ. Přesná cena srubu se vypočítá individuálně na základě cenové kalkulace a závisí na velikosti srubového domu a typu použitých materiálů. Archiv Podobné Ceník stavby srubu.


SRUBOVÉ BUNGALOVY – PŘÍZEMNÍ.

Cena hrubé stavby bez DPH, 410. V případě dotazů nás kontaktujte. CHCETE SI SPLNIT REALIZACI VAŠEHO SNU A NECHAT SI POSTAVIT SRUB ČI ROUBENKU? Potřebujete vysvětlit či poradit a následně realizovat stavbu?


Navštivte naše stránky Srub Karolínka, který pronajímáme. V krásné lokalitě Broumovska, v malebné vesničce Maršov nad Metují, nedaleko Adršpašsko-teplických skal si odpočinete a objevíte kouzlo relaxace ve srubu. Velmi záleží na vnitřní dispozici, zda je srub přízemní nebo podkrovní, jaká je velikost zastavěné plochy, zda je součástí srubu balkon, případně stání pro auto apod. Vážený příteli kanadských srubů, nahlížíš na stránky projektanta, který se specializuje na projektování srubových staveb technologií kanadských srubů.


Nabízíme k prodeji novostavbu srubového domku vhodnou jak k rekreaci, tak trvalému bydlení. Na výrobu bylo použito smrkové dřevo na sklonku vegetačního života. Dřevo a jeho vůně blahodárně působí na psychiku člověka, do. Nicméně každý kanadský srub je originál, a. Roubenky Roubené domy stavíme z masivních hranolů x - x 3 převážně z materiálu smrk, jedle, douglaska.


KANADSKÉ SRUBY a ROUBENKY stavíme výhradně podle přání zákazníka. Kč (minimální cena ) OSOBY. Kč (8Kč na osobu a noc) OSOBY.

Kč (7Kč na osobu a noc) OSOB. Kč (6Kč na osobu a noc) OSOB. Horský kanadský srub na velice pěkném a klidném místě s nádhernými výhledy na okolní hory.


Zahrnuje v sobě i finální povrchy, sanitu atd. Srub v Krušných horách s bazénem, velkou společenskou místností a kulečníkem. Kanadský srub je zcela na samotě v lese u obce Klášterecká Jeseň, km od. Novostavba rodinného domu - kanadský srub. Rekreační chata Češkovice.


Zastavěná plocha: cca m2. Chata pro individuální rekreaci, rozměr cca x m, postavená na starých. Pronájem luxusní kanadský srub - Velenov. Komfortní ubytování jižní Morava.


Nabízíme ubytování v novostavbě luxusního kanadského srubu v klidné části obce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky