úterý 20. prosince 2016

Mobilní pořez dřeva

Nařežeme trámy, fošny, desky a latě na vaši střechu. Provádíme pořez dřeva (kulatiny) mobilní pásovou pilou WOOD-MIZER LT40. Jsme pojízdná pila a snažíme se našim zákazníkům nabídnout komplexní službu. Od pokácení stromů, pořez dřeva mobilní kmenovou pásovou pilou přímo. Naše firma se specializuje na pořez dřeva mobilním katrem.


Přímo u vás vyrobíme z vašeho dřeva hranoly, fošny, latě, prkna.

S touto činností máme zkušenosti už let. Ušetříte finanční prostředky za dopravu dřeva. Ceník pořezu kulatiny: poskytujeme věrnostní slevy na opakovaný pořez , doprava stroje na místo pořezu je zdarma, pro aktuální ceník. Předností kmenové pásové pily je vysoká výtěžnost, malý prořez, rychlost, přesnost, kvalita. Dačicích na městském stadionu uskutečnil vůbec první přeshraniční fotbalový turnaj mladších a starších přípravek.


Pořez dřeva a prodej řeziva. Ceny za pořez kulatiny mobilním katrem Wood-mizer. Cena pořezu kulatiny je určená délou kulatiny.

Nabízím pořez dřeva mobilní pásovou pilou Českého výrobce Pilous. Z kmenů řízneme prkna, pár trámků, i fošny, jak si kdo bude přát. Josef Sobotka pořez dřeva a výkup kulatiny kraj Vysočina Buková Nížkov. Kontakt Jakub Lociha Hutisko Solanec č. Výsledkem je truhlářské řezivo, fošny, prkna, trámy, latě atd.


Databáze firem vzešlá z projektu Živé obce je zdrojem důležitých informací pro široké spektrum uživatelů. Cílem projektu je podpořit spolupráci. Potřebujete nástroj pro výpočty objemu a hmotnosti dřeva a materiálů ze dřeva ? Hledáte informace o dřevinách, jejich obchodní názvy, překlady či mechanické vlastnosti? Mobilní aplikace Dřevařské kalkulačky. Stáhněte si mobilní aplikaci s dřevařskými kalkulačkami do svého telefonu.


To vše ve vašem mobilu, vždy po ruce. Zabýváme se pořezem dřeva přímo u zákazníka. Vaší kulatinu nařežeme na prkna, latě, trámy dle Vašeho přání.


Rychlost, přesnost a vysoká. Na katru je prováděno pouze řezání prizem či pořez na ostro. Další zpracování prizem je prováděno na rozmítací pile.

Prodám přenosnou sestavu na pořez dřeva. Na stojan se dá připevnit motorová pila elektrická i řetezová Stihl, Husqvarna, Dolmar. Pokud je kláda kratší jak m, počítá se jako dvoumetrová. Finální cena se odvíjí od průměru, délky a tvrdosti řeziva. Ukázka práce mobilního katru, který zvládne připravit řezivo pro naše ekostavby a interiéry přímo na místě.


Koza na řezání dřeva Klasik - jedná se o profesionální držák, který usnadňuje pořez větších a těžších kusů dřeva. Držák je vhodný jak pro lesní správu, statky tak i do větších zahrad. Dřevo rozřežeme na Vámi zvolený rozměr. Je ideální pro zpracování dřeva v současné kůrovcové kalamitě,ale také pro nábytkářský průmysl, v dřevařství a stolařství.


Velkou výhodou této pily je její mobilita, tedy možnost pořezu dřeva přímo u zákazníka a to nejen v místě bydliště, ale také přímo u lesa (v tomto případě je nutné pořízení agregátu).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky