úterý 20. prosince 2016

Okapní plech

Rozvinutá šíře oplechování u okapu je nejčastěji 330mm - šíře plechu se přizpůsobuje dle potřeby. Pod střešní krytinou u difuzní folie se u okapní hrany provádí tzv okapnice pro odvod kondenzátu z difuzní folie. Oplechování okapu, neboli okapní plechy, se provádí nejčastěji u asfaltových šindelů a maloformátových střech.


U taškových krytin se okapní hrana ve. Klempířské doplňky jsou nedílnou součástí každé náležitě vyrobené krytiny. Slouží na odvedení vody do okapu a požívá se zejména jako bezpečné odvedení vody z krytiny do žlabu a odvedení kondenzátu s difúzní folie mimo.


Chrání ji proti zatékání a zalévání, a zároveň plní estetickou funkci. Okapové systémy a střešní krytiny PREFA. Tyto stránky existují za účelem nabídnout a prezentovat okapy, žlaby, plechy a střešní krytiny kvalitního. Kryje nosné konstrukce pod. Ochranná větrací mřížka chrání před vlétáváním ptáků mezi okapní lať a profilovanou krytinu.


Dodává se v provedení jednoduchá, která se. Okapní plech slouží pro odvod vody, která se. Parapety, okapní plechy. Přečtěte si více informací. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie.


Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Používá se pro zpevnění převislých částí konstrukcí jako jsou např. Kotví se přímo na konstrukci a může být zároveň prvkem. Satjam okapní plech není možné odebrat ze smluvních skladů stavebnin - pouze z meziskladů výrobce (Brno, České Budějovice, Hradec Králové, Ostrava, Ústí n.L., Úvaly).


Na tom místě se pilkou na železo vyřízne otvor, nebo se vystřihne nůžkami na plech. Na vyřezání otvoru se v žádném případě nesmí použít úhlová bruska (rozbrušovačka). Okapnice ( okapní plech ) – oplechování hrany okapu.


Lem zdi - oplechování spoje roviny střechy se zdivem – např. Závětrná lišta (lem štítu) – používají se u střech, které nejsou ukončeny nadezdívkou nebo krajovou taškou. Puožívá se zejména jako bezpečné odvedení vody z krytiny do žlabu především u plechových krytin a krytin z asfaltových pásů či šindele, odvedení.


Nabízíme Vám střešní krytiny a střešní doplňky za příznívé ceny. Prodáváme střešní krytiny, střešní okna, půdní schody, difuzní fólie a. U vás za: 1-týdny od 2Kč. Střešní krytina Satjam ROOF CLASSIC PE25. Velikosti: standardní (rozvinutá šíře 162025330mm), na přání. Pás pod okapní plech : se provádí jako ukončení u oplechování okapu, závětrné lišty, atiky, tzn.


Dále kryje nosné konstrukce pod střešní krytinou – tzn bednění, laťování. Toto oplechování se doporučuje provádět u všech. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Pás postupně odvíjíme a připevníme hřebíky k okapní lati. Na spodní straně má pás přiléhat na okapnici s rezervou asi cm.


Vítáme Vás na e-shopu výrobní společnosti Technotron Metal. Vyrábíme a prodáváme tahokov, děrované plechy, rošty, síta, schodišťové stupňě, ploty a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky