čtvrtek 15. prosince 2016

Palety výkup

Výkup a prodej palet Kožušice. Rádi Vám poskytneme dopravu u nás zakoupeného zboží. Specializujeme se na komplexní služby v oblasti výkupu, prodeje a pronájmu dřevěných a kovových palet , přepravek KLT , boxů KTP , gitter boxů, magnum boxů, mars boxů a jiných obalových materiálů.


Nechápejte palety jako běžné spotřební zboží, které je třeba nakoupit, spotřebovat a pak vyhodit. Použité dřevěné EUR palety – výkup Dřevěné a plastové palety EUR také vykupujeme. Zabírá vám zbytečně místo v areálu firmy nebo na domácím pozemku. Dřevěné palety : výroba, opravy, výkup a prodej palet, Brno a okolí.


Prodáváme europalety, standardní palety , vyrobíme i palety atypických rozměrů. Ceny se určují individuálně dle míry. Naše společnost PALETY levně s. Máme radost, že jsme mohli být nápomocni, že se vše povedlo a budeme se těšit na další ročník. Použité palety jsou na špalcích delší strany opatřeny stejnými registračními znaky garanta a poskytovatele licence jako palety nové - znak garanta a poskytovatele licence, číslo uživatele licence (výrobce) a znak EUR v oválném rámečku.


Naša firma ponúka rozsiahly sortiment produktov ako palety , brikety, gitter boxy a ďalšie. Máme dlhoročné skúsenosti v recyklácii dreveného odpadu a výrobe brikiet RUF. Máme pro vás řešení – EURo palety , plastové palety i dřevěné palety od vás rádi vykoupíme.


Všechny druhy palet, které nabízíme(najdete v záložce SLUŽBY), dovezeme až k Vám v co nejkratším možném čase. Zajišťujeme prodej, výkup a opravy těchto typů přepravních palet: euro palety , standardní palety , atypické palety , paletové ohrádky a gitterboxy. Palety v nejvyšší kvalitě a za nejlepší cenu. Pokud vám na stavbě stejně jako mnoha jiným stavebníkům zůstaly prázdné palety označené písmeny POR, vykoupíme je od vás.


Pokiaľ vám na stavbe rovnako ako mnohým iným stavebníkom zostali prázdne palety označené písmenami POR, vykúpime ich od vás. Slúžia na zjednodušenie manipulácie tovaru a jeho špedície na miesto. Máte nepotrebné alebo zničené drevené palety ? Europalety svetlé, tmavé, palety. Vykupujeme akékoľvek druhy poškodených aj nepoškodených paliet. Sme firma s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti výroby, predaja a výkupu paliet a europaliet.


Ponúkame bezkonkurenčné ceny, či sa jedná o výkup. Nakupujte palety výhodně. Využijte výrobu, opravy a výkup palet výhodně. See actions taken by the people who manage and post content. Vaše poškozené palety vám můžeme vyměnit za funkční a opravené, nebo od vás nepotřebné a poškozené palety vykoupíme.


Ceny jsou stanoveny dle množství a úrovně opotřebení, takové opotřebení dělí. Jedná se o použité palety na převoz hutního materiálu- plechů. U nás je jejich výkup vždy výhodný! Nabízíme použité palety na přepravu plechů rozměr cca5x3m. Máte sice palety, ale nejste schopni je k nám dopravit?


Nabídka a poptávka Euro palet. Přepravky, dřevěné bedny, kontejnery a jiné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky