úterý 18. dubna 2017

Bramac montero

O pevnejšia krytina ako predp. Betonovou střešní tašku Montero charakterizuje mimořádná pevnost a hrubý povrch, který přispívá k omezení nekontrolovaného sesuvu sněhu. A Montero cserép rusztikus felülete markáns és karakteres megjelenést ad Montero tetőjének. BRAMAC střešní systémy spol. Strešná krytina, škridla.


Kompletný sortiment krytiny a príslušenstva pre stavbu a obnovu strechy. Bramac Montero Protector tetőcserép. Všetko z jednej ruky: od základnej šridly cez betónové tvarovky a originálne příslušenstvo až k vysokokvalitnému s. Popredný špecialista pre kompletné riešenie vašej strechy. Tökéletes vízzáróságát kettős hornyolásának köszönheti.


Montero je jedinou betonovou střešní taškou na našem trhu s hrubou povrchovou strukturou, který tvoří zapuštěný granulát s povrchovou úpravou Protector. Zároveň dávam až do odvolania súhlas podľa zákona č. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Különösen durva felületi textúra jellemzi, amit a beágyazott szemcsék okoznak. Több változatban is kapható: gránit. Jedinečný štrukturovaný povrch so zapusteným granulátom.


Atraktívny vzhľad a vysoká odolnosť nemusia byť v protiklade. Materiálové zloženie modelu Montero bolo upravené tak, aby až o prekročilo platnú normu na pevnosť škridiel. Strctura granulată a acestui produs îi conferă un grad ridi. Structura granulată a acestui produs îi conferă un grad ridicat de rezistenţă, împiedicând căderile masive şi bruşte de zăpadă de pe acoperiş. S pomocí krajních tašek se zakončují okraje štítových hran a vikýřů a dostáváme tak pěkné, odborně provedené a ekonomické řešení.


Kérjen egyedi árajánlatot, és akár órán belül válaszolunk Önnek! Jeho štrukturovaný povrch tvorí granulát zapustený do tela škridly, čím je na trhu jedinečný. Z neho vyplývajú ďalšie výhody ako je dobrá. Kérj egyedi árajánlatot tetődre! Rendelj ONLINE, Őszi extra akciókkal várunk!


Itt az összes Velux ablakot, árnyékolót és beépítő terméket megtalálja versenyképes árakon. Kérje kollégáink segítségét, örömmel rendelkezésére. Vaša nová strecha so škridlou Montero. Je tedy možné volit povrch od hrubé struktury (model Montero ) až po ideálně hladký povrch (model Classic STAR). Das zweigeschossige Wohnhaus in schöner Lage am Ortsrand von Rauris im Salzburger Land zeigt, dass zeitgemäße Anforderungen an energetische Bauweisen mit.


Huzamos tartózkodásra szolgáló helyiség. Karakteres, markáns szépséget ad a tetőnek, és megakadályozza a hó hirtelen lecsúszását is. Az -kal megnövelt szilárdságot alapul véve, a legzordabb időjárási viszontagságoknak is ellenáll. Hrubá struktura povrchu přispívá k omezení nekontrolovaného sesuvu sněhu. Egy idő után azonban más dolgok kezdtek érdekelni.


Jeho originální povrch – hrubá povrchová struktura tvořená zapuštěným granulátem – významně přispívá k omezení sesuvu sněhu. Povrchová úprava Protector přináší i další výhody – redukuje množství usazených nečistot a výrazně zpomaluje tvorbu mikroorganismů na povrchu tašek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky