úterý 18. dubna 2017

Ceník skla

Zajímají vás naše ceny řezaného skla ? Nenašli jste, co jste hledali? To vůbec neznamená, že to nemáme! Ceník skel a sklenářských prací.


Pro základní přehled cen vám předkládáme ceník skel a služeb.

Při řezání zrcadel a skla občas vznikají odřezky, které jsou prakticky neprodejné, ale často se mohou hodit do domácnosti. Odřezky prodáváme jako celek. Pokusili jsme se pro Vás nachystat tabulku včetně námi nabízených multifokálních skel VARILUX, kde je názorně ukázáno, jak šel vývoj multifokálních skel a jaké výhody Vám poskytují skla , která stojí o „něco“ více.


Obratem Vám sdělíme přesnou kalkulaci včetně lepící sady a práce přesklení. Zadejte rozměr zaokrouhlený nahoru na celé cm. Jedná se pouze o orientační cenu, která se nedá považovat za cenovou nabídku. Cenové nabídky poskytujeme.


Výsledná cena se odvíjí od různých faktorů (výběr dodavatele, úprava skel, typ obrouček apod.).

Zde se můžete podívat na ceník našich produktu ze skla. Ceny skleněných obkladů a grafoskla. Jsme firma zabývající se odbornou opravou poškozených skel. Přistupujeme profesionálně s dlouholetou praxí a snažíme se vyhovět veškerým vašim problémům.


ABRA ESHOP je nejlepším řešením e-commerce pro informační systémy ABRA. ESHOP dodáváme předpřipravený s uživatelsky příjemnou responzivní šablonou. S rozbitým sklem jsem se obrátila na firmu Autoskla-Trade, kde jsem byla nadšená profesionálním přístupem a rychlostí výměny skla. Děkuji, moc jste mi pomohli.


Chcete vědět, jaké máme ceny? Náš ceník pro vás v současné chvíli aktualizujeme. Veškeré informace vám rádi řekneme telefonicky nebo e-mailem. CENÍK OPRACOVANÉHO A KALENÉHO. PLATNOST : tento ceník je platný od 01.


Diterm U- FL- AL- FL 16-, 54-, 49-. Příplatky : Rozměry a počty. Dnes nemusíte měnit skla kvůli vandalismu, grafity, či poškození na stavbě!


Lepíme je na okna vozů bez demontáže skel.

S námi ušetříte na opravě poškrábaného skla až nákladů. ZDARMA Vám zpracujeme cenovou nabídku - po schválení nabídky. Obklady do kuchyně ze skla jsou originálním designovým prvkem Při výměně kuchyňské linky, místo použití běžných obkladů, použijte Grafosklo JAP FUTURE, které dodá každé kuchyni moderní a originální vzhled.


Vám fér a máme férové ceny – i za brýlová skla. A to že máte v brýlích opravdu taková skla , která jste si vybrali a zaplatili poznáte buď podle certifikátů které jsou k některým sklům dodává. Izolační skla jsou vyráběna osvědčenou technologií dvoustupňového těsnění (butyl, polysulfid nebo polyuretan). Progresivní čočky Varilux (brýlová skla ), které vám opět zajistí přirozené vidění na všechny vzdálenosti, jsou tím správným řešením pro vás.


Objednejte se k očnímu lékaři nebo optometristovi na vyšetření zraku a zeptejte se svého optika na Varilux. Tónovaná skla (zelená) Přední dvourychlostní stěrače s proměnným cyklovačem Zadní stěrač s cyklovačem a ostřikovačem Vyhřívané sklo pátých dveří Vněj. Specializujeme se na oprava prasklých skel mobilních telefonů a tabletů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky