pondělí 17. dubna 2017

Kabel k autochladničce

Náhradní DC napájecí originální kabel pro kompresorové autochladničky Indel B TB1 TB1 TB31A, TB41A, TB51A a kompletní řadě autochladniček TB Steel. Internetová prodejna na platformě Zoner InShop 4. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Napájecí kabel k autochladničce , délka 9m, konektor do autozásuvky 12V 49-bez DPH 41-Koupit.


Můžete mít ihned na prodejně Praha - Holešovice. Nepostradatelný pomocník k autolednicím - to je tento zdroj s usměrňovačem. S jeho pomocí budete moci používat chladící box i mimo automobil. Jejich nevýhodou je, že dokážou regulovat vnitřní teplotu pouze relativně k vnějším podmínkám.


Nejlepší modely umožní zchladit vnitřní prostor cca o stupňů oproti okolní teplotě (např. venku °C, v chladničce °C). Termoelektrické autochladničky mohou disponovat i funkcí ohřevu. DOMYOS NAPÁJECÍ KABEL K MOTORU. Nakupujte NAPÁJECÍ KABEL K MOTORU za 79. POLAR napájecí kabel k V800.


Technické parametry:- provozní. Délka 250cm 2x31mm(16AWG), zástrčka neobsahuje pojistku (ta je integrovaná v autochladničce ), nedochází tak k vyhřívání zástrčky. Aktuálně zboží skladem nemáme, do 31. Chcete-li vložit příspěvek, přihlaste se. Olomouc Používáme jako zdroj k autolednici a dá se říci, že ve stanu nezbytnost, jinak není možnost jak jinak lednici napájet.


Příslušenství pro vysavače, Příslušenství ke kuchyňským robotům, Příslušenství k holícím strojkům, Nádobí, kuchyňské potřeby. K autochladničce , ostatně jako k většině ostatních spotřebičů, existuje celá řada doplňků. My jsme pro vás vybrali ty nejčastěji používané.


Přihlásit se k zasílání akčních nabídek. Nejdříve zadejte e-mailovou adresu. Vyřídili jsme přes mil. Rychlá a spolehlivá doprava do domu. Náš tým odborníků je vám k dispozici.


Bezpečná a rychlá online platba. Výsuvná upevňovací sada pro TB31A, TB41A a TB51A. Pro připojení byste měli k autochladničce dostat kabel , který zapojíte do zdroje, který můžete mít buď v kufru a nebo někde poblíž řidiče. Pokud autochladničku připojujete do zásuvky u řidiče, tak budete potřebovat dlouhý kabel , případně prodlužku. Praktické může být také rozdvojení „zapalovače“, tak abyste byli schopni.


Vás zakoupit náhradní kábel k autochladničce Filson. As a youngling on vinyl decks he made. Přihlašte se k odběru akcí, slev a novinek a získejte 1Kč na první nákup. Kabel od autochladničky.


Souhlasím se zpracováním osobních údajů. Dobrý den, jaký je jmenovitý proud tohoto kabelu? Waeco, CoolFreeze CF 40. Odpovědět Vincent Kmeť 16.


Náhradní stejnosměrný napájecí kabel pro kompresorové autochladničky Indel B: TB1 TB1 TB31A, TB41A, TB51A a kompletní řadě autochladniček TB Steel. Na závěr pak můžete zhodnotit, jaké se k autochladničce dodává příslušenství (ochranný obal, prodlužka, uzamykatelná zásuvka, koše,…) a podívat se, jestli vám vyhovuje cena a jestli není autochladnička podezřele levná nebo předražená. Pokud není ani jedno, ani druhé, můžete si autochladničku v klidu pořídit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky