pondělí 17. dubna 2017

Kari sítě váha

Spojením kari sítě s betonem vznikne velice pevná stavební konstrukce - železobeton. Jejich využití je ovšem mnohem širší. Lze je použít i pro: oplocení, oporu rostlin nebo jako kotce pro domácí zvířata. S KARI sítěmi se setkáváme také pod pojmem žebírkové pletivo, rošty do betonu, svařované výztužné sítě, síta do betonu, armovací sítě.


Rovněž tak mohou sloužit jako výztuže pojezdových ploch. Trvale máme skladem kari sítě 2x3m v průměrech drátu a 8mm a velikosti oka 100x100mm a 150x150mm. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Kari sítě jiných rozměrů a průměrů drátu dodáváme na objednávku.


Betonářské kari sítě z žebírkového drátu, pro zpevnění základové betonové desky. Sítě jsou použitelné při práci s mokrou i suchou betonovou směsí, s jejich pomocí zamezíte (a při dodržení dalších základních pravidel betonáže) popraskání desky, roznášejí zatížení atd. Distanční latě a kroužky. Kč do Kč Katalog Seznam. Používají se k armování betonových podlah a dalších nosných a nenosných ploch.


Každá objednávka bude ještě potvrzena po odsouhlasení u distributora. Svařovaná hřebínková ocel vodorovně i svisle. Obchodní pultová váha do 15kg s dotykovým displejem který má kompletní zobrazení v českém jazyce. Trampolína Gbez ochranné sítě 100cm je velmi oblíbená a kvalitní trampolína, která se stane. Váha je v plastovém provedení s provozem jak z el.


V, tak z vestavěného akumulátoru. Váha má režim:- sčítání položek- režim 4. Předností váhy je velký dotykový TFT LED displej, s. Ceník Ceny jsou pouze orientační. U ostatního sortimentu jsou ceny na dotaz. Všechny uvedené ceny jsou bez DPH.


V dnešní době musí být výztuže používané v České republice v souladu s evropskými normami , stejně jako postupy pro navrhování a provádění železobetonových konstrukcí. Vše pod jednou střechou. Od hřebíku po kolejnici, profilovou ocel nebo hliníkové a měděné slitiny, to vše a mnohem víc najdete v našem sortimentu. Dops Bohemia, Praha nabízí poplastované pletivo, gabiony, dřevěné smrkové plotovky, chovatelské svařované a pletené sítě , lesnické oplocenky. Kari síť nachází své uplatnění tam, kde je potřeba vyztužit hlavně plochu, betonovou vrstvu, zajistit proti deformaci stropů a podlah z betonu.


Dále se vložením kari sítě do betonu zvyšuje únosnost betonové konstrukce a vzniká vlastně železobetonová konstrukce. Je to zbytek ze stavby, kupovany v kondoru. Stejně tak jako na ostatní konstrukční prvky, tak i na kari sítě se vztahují normy, které je nutno dodržovat. Nestane se vám tedy, že byste si u nás nakoupili nekvalitní materiál, nabízíme pouze výrobky, které splňují všechny potřebné normy. Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies.


Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče. Sítě lze naohýbat nebo nastříhat dle požadavků zákazníka. Pro dopravu sítí zvolte Toptrans nebo naše vozy Iveco, samozřejmostí je osobní odběr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky