středa 3. května 2017

Čistič pu pěny

PU pěny a pistole 500ml. PUR pěny - nevytvrzené montážní pěny. Kartonové balení ks x 5ml. ISTIČ PU PĚNY A PISTOLE. Kombinovaný čistič pro ošetření aplikační pistole.


PU-pěny je vynikajícím prostředkem pro čištění vnitřků aplikačních pistolí. Ke správnému chodu našeho eshopu využíváme ukládání cookies ve Vašem prohlížeči. PUR je univerzální odstraňovač čerstvé polyuretanové pěny. Použitím přiloženého rozprašovače ho lze použít jako sprej anebo ho lze. Charakteristika: Čistič pěny je jednosložkový rozpouštědlový přípravek pro veškeré práce s polyuretanovou pěnou, je možné jej využít pro přípravu.


Pro snadné čistění pracovních pomůcek potřísněných nevytvrzenou polyuretanovou pěnou. REACH) BEZPEČNOSTNÍ LIST Látka,pronižexistujíexpozičnílimitySpolečenstvípropracovníprostředí. PoužitílátkyjeomezenovpřílozeXVIInařízeníREACH PlnýtextvšechklasifikacíaH-větjeuvedenvoddíle16. AA2PUR Čistič pu pěny illbruck 5ml Čištění aplikačních pistolí, čištění ventilu plechovky, odstraňování nevytvrzené pěny z okolí pracovní činnosti. Rychle rozpouští nevytvrzený polyuretan, nezanechává lepivý povrch, neobsahuje freony.


Součástí je rozprašovací aplikátor pro snadné čištění běžných předmětů. Rozpouštědlo čerstvé polyuretanové pěny , které se dá zároveň použít k čistění a odmaštění železa, hliníku, nelakovaného dřeva a mramoru. PU -pěnou Určená použití směsi 1. Odstraňování vytvrzené polyuretanové pěny z neporézních povrchů, jako jsou umělé hmoty, nátěry. Malířské nářadí a doplňky) Hodnocení produktu:. Náše služby S prodejem hutního materiálu souvisí i řada doplňkových služeb, které jsme schopni zákazníkům zajistit.


Pěna se vytvrzuje reakcí na atmosférickou vlhkost. Speciálně vyvinutý prostředek určený k čištění aplikačních pistolí na polyuretanovou pěnu. Je vhodný pro odstraňování nevytvrzené pěny z. Odstraňuje nevytvrzenou polyuretanovou pěnu z vnitřního mechanismu pistole, stejně jako čerstvou pěnu. Univerzální čistící prostředek pro odstraňování nevytvrzené polyuretanové pěny a lepidla. Panzer čistič je určen k čištění pistolových adaptérů určených pro aplikaci polyuretanových pěn.


Vhodné k odstranění čerstvé nevytvrzené pěny, k pročištění aplikační pistole na pěnu, k odmaštění podkladu před tmelením, k očištění potřísněného okolí při tmelení a lepení zejména silikonovými tmely. Speciální přípravek s rozprašovačem pro čištění trubičkového aplikátoru, ventilu láhve polyuretanové pěny , nebo odstraňování nevytvrzené pěny z. Rychletuhnoucí a vysoce účinné polyuretanové lepidlo v aerosolovém balení pro aplikace v interiéru i exteriéru. V průběhu nanášení vytváří. Kč CERESIT TSPU STD pěna 750ml ZIMNÍ. EAN: Rychlý přehled: Je speciální směs rozpouštědel, která se používá především k čištění aplikačních pistolí nebo na.


Obsah: 5ml Čistič je vhodný na odstranění čerstvých pěnových skvrn a na čištění aplikátorů. Cena za produkt je uvedena jako cena za krabici. Jedna krabice obsahuje ks sprejů.


Rozpouští a odstraňuje nevytvrzenou polyuretanovou pěnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky